Forum » Pomoč in nasveti » Mešanje barvil za vodo
Mešanje barvil za vodo
iMark ::
Živjo!
Imam vodno hlajenje in v vodi imam zdej modro UV tekočino (klik). Zdej bi pa rad v to vodo v kateri je že modra barva pomešal še to KLIK.
Zdej me pa zanima vaše mnenje glede tega kako bi to zgledalo da bi pomešal tekočini če bi bilo v redu oz bi bilo grdo videt. Pa še to me zanima, če bi blo kaj narobe če zmešal, saj piše za izdelek: Prosimo vas, da razen destilirane vode in Atomic Glow-a, ne uporabljate drugih dodatkov.
Tnx.
Imam vodno hlajenje in v vodi imam zdej modro UV tekočino (klik). Zdej bi pa rad v to vodo v kateri je že modra barva pomešal še to KLIK.
Zdej me pa zanima vaše mnenje glede tega kako bi to zgledalo da bi pomešal tekočini če bi bilo v redu oz bi bilo grdo videt. Pa še to me zanima, če bi blo kaj narobe če zmešal, saj piše za izdelek: Prosimo vas, da razen destilirane vode in Atomic Glow-a, ne uporabljate drugih dodatkov.
Tnx.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podloga za miško (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5665 (4000) | x-boys |
» | Katere 120 in 92 mm ventilatorje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1700 (1492) | bajker |
» | Ker hladilnik za P4 socket 775Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1776 (1694) | odfukanc |
» | kaj si misliteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1529 (1319) | darq7 |
» | Hladilnik za axp2500+Oddelek: Kaj kupiti | 1424 (1391) | AndrewSmith |