Forum » Izdelava spletišč » CSS meni (parameter)
CSS meni (parameter)
MRB0rYS ::
Torej, imam meni narejen samo z uporabo CSS-a. Meni je navpičen s tem da se odpirajo podmeniji.
Problem pa je v tem da ko zapelješ z miško da se odpre podmeni, se to dogaja prehitro za naročnika. Ali obstaja parameter v CSS, ki ti omogoči da se bi ta podmeni odprl počasneje, z zakasnitvijo. Vem da z flash varianto se da ampak nebi ravno tega.
lp
Problem pa je v tem da ko zapelješ z miško da se odpre podmeni, se to dogaja prehitro za naročnika. Ali obstaja parameter v CSS, ki ti omogoči da se bi ta podmeni odprl počasneje, z zakasnitvijo. Vem da z flash varianto se da ampak nebi ravno tega.
lp
b0rys
BluPhenix ::
Kakšen link bi bil dobrodošel. Kako to misliš, da se prehitro odpira, kaj on bi rad da ko greš čez z miško, da se počasi prikaže meni?
Ni treba flasha kakšna java skripta je tudi možna.
Link - klikni na online demo.
Ali pa najdi kaj podobnega.
Ni treba flasha kakšna java skripta je tudi možna.
Link - klikni na online demo.
Ali pa najdi kaj podobnega.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
MRB0rYS ::
Točno to sem mislil ja.
No z javascriptom gre lepo, samo a z uporabo CSS pa to ni možno.......to me zanima.
lp
No z javascriptom gre lepo, samo a z uporabo CSS pa to ni možno.......to me zanima.
lp
b0rys
BluPhenix ::
Kolikor je meni znano je CSS namenjen oblikovanju vsebine (teksta in elementov), ne dinamiziranju vsebine. Za to imaš druga orodja. Torej, ne.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekaj vprašanj ... html/cssOddelek: Izdelava spletišč | 1215 (1134) | 680x0 |
» | Kako se izdelujejo taksne strani v ASP?Oddelek: Izdelava spletišč | 1913 (1539) | njok |
» | css vs framesOddelek: Izdelava spletišč | 1956 (1651) | b0B3k |
» | [question]neki glede menijaOddelek: Izdelava spletišč | 1642 (1521) | tec |
» | flash in DWOddelek: Izdelava spletišč | 1275 (1150) | Loki |