Forum » Programska oprema » Data recovery, PowerBook
Data recovery, PowerBook
CypherBit ::
Prijatelj je pred približno dvema mesecoma kupil nov 12" PowerBook. Na njem je imel več kot 1.000 slik, ki mu jih je nekako uspelo izbrisati. Po brisanju je še naprej uporabljal svojo novo pridobitev :(.
Postopek in programska oprema za data recovery na OS Windows mi je kar domač, zanima me pa kako se lahko lotim te težave pri PowerBook-u (imam minimalne izkušnje z OS X).
Prosil bi za kakršenkoli nasvet, predlog za programsko opremo,... da se vsaj del podatkov pridobi nazaj.
Hvala vnaprej.
Postopek in programska oprema za data recovery na OS Windows mi je kar domač, zanima me pa kako se lahko lotim te težave pri PowerBook-u (imam minimalne izkušnje z OS X).
Prosil bi za kakršenkoli nasvet, predlog za programsko opremo,... da se vsaj del podatkov pridobi nazaj.
Hvala vnaprej.
zos ::
Na enem forumu sem bral da so hvalili FileSalvage, ki pa ni zastonj. Sicer pa imas ogromno data recovery programov za OS X.
~Speed ::
Programska oprema za reševanje Apple sistemov je kr redka, ja.
Je pa tko, da so podatki izgubljeni, če so prepisani (ne glede na uporabo komercjalnih programčkov za reševanje podatkov).
Se pravi, ne uporabljaj diska iz katerega potrebuješ podatke.
Good kuck.
Je pa tko, da so podatki izgubljeni, če so prepisani (ne glede na uporabo komercjalnih programčkov za reševanje podatkov).
Se pravi, ne uporabljaj diska iz katerega potrebuješ podatke.
Good kuck.
~~~~~~~~
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
CypherBit ::
zos: hvala za predlog FileSalvage, če je možno bi rad program, ki je zastonj.
~Speed: vem, da je potrebno to delati z drugega diska, ker pa gre za nov PowerBook in ne vem kako je z odpiranjem, bi rad, da je programska oprema na enem CD-ju na PowerBook bi pa priklopil še en USB disk na katerega bi potem kopiral podatke.
~Speed: vem, da je potrebno to delati z drugega diska, ker pa gre za nov PowerBook in ne vem kako je z odpiranjem, bi rad, da je programska oprema na enem CD-ju na PowerBook bi pa priklopil še en USB disk na katerega bi potem kopiral podatke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OSX na x86 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 10795 (6336) | bluefish |
» | Še več novosti iz Apple-aOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4192 (3695) | TribesMan |
» | Hitrejši iBooki in PowerBookiOddelek: Novice / Procesorji | 2875 (2875) | Byla |
» | Apple zastopnik za SLO? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7586 (6916) | Gandalfar |