Forum » Izdelava spletišč » IIS in ASP - Server Application Error
IIS in ASP - Server Application Error
Poletnik ::
Mam nastavljen IIS, inštaliran .Net Framework 2 itd... in ko hočem na localhostu odpret .asp ali .aspx mi izpiše:
Server Application Error
The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance.
Če odprem html mi dela normalno. Potem ISS dela normalno...
Kje lahko pogledam kaj bi bilo narobe oz. kaj bi lahko bilo narobe?
10x
Server Application Error
The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance.
Če odprem html mi dela normalno. Potem ISS dela normalno...
Kje lahko pogledam kaj bi bilo narobe oz. kaj bi lahko bilo narobe?
10x
http://www.norestrani.com
Microsoft ::
Please refer to the event log for more detail information.
Control Panel > Administrative Tools > Event Viewer, pa poglej, ce je v eventih kaj vec informacij, zakaj pride do napake.
by Miha
Control Panel > Administrative Tools > Event Viewer, pa poglej, ce je v eventih kaj vec informacij, zakaj pride do napake.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Poletnik ::
Ok. Preko Event Viewerja sem prišel mal naprej...
Najdo par stvari katere, sem moral popravit in sedaj naj bi asp strani delale. Ampak ko dostopim do localhosta mi zahteva geslo. Zakaj?
Še vedno lahko dostopam do html strani... in tudi testna asp stran, ki samo izpiše nekaj mi deluje...
V event vieweju dobim tole:
The application-specific permission settings do not grant Activation permission for the
COM Server application with CLSID {DA3111BC-1BD7-4884-A535-8470D36028F7} to the user
User Name SID User SID. This security permission can be modified using the
Component Services administrative tool.
Sledil sem že parim navodilom za odpravo tega ampak v Component Inspectorju nimam Virtual Serverja, kjer bi moral nastavit pravice za dostop? A ve kdo kaj naj popravim...
Lp
Najdo par stvari katere, sem moral popravit in sedaj naj bi asp strani delale. Ampak ko dostopim do localhosta mi zahteva geslo. Zakaj?
Še vedno lahko dostopam do html strani... in tudi testna asp stran, ki samo izpiše nekaj mi deluje...
V event vieweju dobim tole:
The application-specific permission settings do not grant Activation permission for the
COM Server application with CLSID {DA3111BC-1BD7-4884-A535-8470D36028F7} to the user
User Name SID User SID. This security permission can be modified using the
Component Services administrative tool.
Sledil sem že parim navodilom za odpravo tega ampak v Component Inspectorju nimam Virtual Serverja, kjer bi moral nastavit pravice za dostop? A ve kdo kaj naj popravim...
Lp
http://www.norestrani.com
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Poletnik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blue screen pri igricahOddelek: Pomoč in nasveti | 2116 (1731) | konspirator |
» | Random freeze računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1604 (1343) | Venoox |
» | windows 7 appcrash problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 2555 (2469) | blazkox |
» | Servisi se ne zaženejo, računalnik obstojiOddelek: Pomoč in nasveti | 1363 (1246) | fosil |
» | Side-by-side configuration is incorrect?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1142 (1082) | Scuba |