Forum » Omrežja in internet » Dostop do domacega LAN omrezja
Dostop do domacega LAN omrezja
yonex ::
Doma imam v mrezi tri PC je povezane na internet Adsl. V enem izmed teh je tudi video nadzorna kartica na katere imam prikljucene kamere (video nadzor). Zanima me na kak nacin lahko dostopam iz neke oddaljene lokacije do te video nadzorne masine. Za oddaljen nadzor imam software, ki mi ze deluje v lokalni mrezi ne znam pa dostopat do video PCja iz oddaljene lokacije. Software mi pove tudi preko katerega porta naj bi prenos bil mogoc - kaksen port?
Hvala za pomoc
Hvala za pomoc
Gwanaroth ::
Ce imas tri PCje, predvidevam, da imas router. Torej na routerju usmeri port, ki ga zahteva software za nadzornistvo, na tisto masino, kjer pac imas postavljen ta software in kamere.
Lights often keep secret hypnosis..
JamesBond ::
Ali pa to narediš z vzpostavitvijo SSH povezave, ki ravno tako omogoča port fw za čas seje. Najbolši način imo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varnost IP kamer za video nadzorOddelek: Omrežja in internet | 3629 (3067) | Ribič |
» | Omrežna vrata (porti)Oddelek: Omrežja in internet | 7039 (5468) | Daniel |
» | ožičenje, nadzorne kamereOddelek: Omrežja in internet | 1140 (929) | S.Dreamliner |
⊘ | Videonadzor na računalnikuOddelek: Kaj kupiti | 7593 (6031) | Brane2 |
» | Veliki brat v Piranu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 10147 (8477) | CaqKa |