Forum » Omrežja in internet » Problem z Wordom
Problem z Wordom
goebbels ::
Zanima me kako bi rešil naslednji problem...
Že nekaj časa sem opazil da mi noče odpreti Worda.Ob kliku na ikono oz. wordow dokument mi je napisalo da naj vstavim cd microsoft office(naj naložim).Vsi druge officove aplikacije do delale normalno.
In tako sem hotel na novo naložiti Office a m nekje na pol napiše da ne more dobiti datoteke MFC42ENU.DLL.Kaj naj naredim?
Hvala za pomoč
Že nekaj časa sem opazil da mi noče odpreti Worda.Ob kliku na ikono oz. wordow dokument mi je napisalo da naj vstavim cd microsoft office(naj naložim).Vsi druge officove aplikacije do delale normalno.
In tako sem hotel na novo naložiti Office a m nekje na pol napiše da ne more dobiti datoteke MFC42ENU.DLL.Kaj naj naredim?
Hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupim office 2007, 2010Oddelek: Kaj kupiti | 1012 (906) | krneki0001 |
» | Freiburg hoče nazaj na Microsoft OfficeOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 16604 (14086) | g. Oden |
» | Problem z odpiranjem docx v openofice v ubuntuOddelek: Programska oprema | 2466 (2217) | SLO_Matej |
» | MS Office 2007 - instalacijaOddelek: Programska oprema | 1207 (1114) | fosil |
» | Microsoft office vista - nujnooOddelek: Pomoč in nasveti | 1403 (1152) | Furbo |