Forum » Omrežja in internet » ožičenje, nadzorne kamere
ožičenje, nadzorne kamere
S.Dreamliner ::
pozdravljeni,
sem laik kar se tiče ožičevanja.
ok, jasno mi je par stvari pa vseeno rabim vaš nasvet.
ideja: postaviti več kamer (recimo 4), katere bi posnele lokacijo, v kolikor bi bilo gibanje. posnetki bi se shranili na disk, katerega bi lahko pregledal, ko bi se prijavil na WiFi mrežo oziroma bi bil disk povezan z "instant internetom" in bi lahko dostopal do diska preko neta.
disk je mišljen računalnik ali pa hardware namenjen kameram, skratka nekaj, da bi se lahko povezalo z netom in/ali WiFi.
pa prosim, da to temo jemljete resno, brez neumesnih in neumnih komentarjev, prosim.
sem laik kar se tiče ožičevanja.
ok, jasno mi je par stvari pa vseeno rabim vaš nasvet.
ideja: postaviti več kamer (recimo 4), katere bi posnele lokacijo, v kolikor bi bilo gibanje. posnetki bi se shranili na disk, katerega bi lahko pregledal, ko bi se prijavil na WiFi mrežo oziroma bi bil disk povezan z "instant internetom" in bi lahko dostopal do diska preko neta.
disk je mišljen računalnik ali pa hardware namenjen kameram, skratka nekaj, da bi se lahko povezalo z netom in/ali WiFi.
pa prosim, da to temo jemljete resno, brez neumesnih in neumnih komentarjev, prosim.
blackbfm ::
IP oz. mrežne kamere..lahko priključiš direkt na ethernet, ampak moraš vsako posebaj nastavljat. Drugače pa navadne kamere in videonadzorno kartico za računalnik.
Mr.B ::
Zraven kamer dobiš ponavadi software za te zadeve.
Preveri če ti ta software omogoča, da ti naredi stran, preko katere direktno stream gledaš iz diska, in da se ti ni potrebno direktno povezati na mašino ter poiskati video zapis...
Preveri če ti ta software omogoča, da ti naredi stran, preko katere direktno stream gledaš iz diska, in da se ti ni potrebno direktno povezati na mašino ter poiskati video zapis...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
kitewing ::
Imaš dve opciji: IP in analogno (cenejša izvedba). Vsaka ima svoje prednosti in slabosti, obe pa omogočata oddaljen nadzor preko interneta.
http://www.digital.cx/kategorija_Komple...
http://www.digital.cx/kategorija_Komple...
#000000 ::
Aja če maš axis pol lahko pričakuješ da ti vsak majmun k ma 5 minut časa gleda zadevo :) če pa pozna tvoj IP pol s pa sploh najebu. KLIK
blackbfm ::
Varnost se da porihtat..firewall, vpn, nastavitve na routerju, lahko stvar preveriš prek prek remote desktop/vnc..pa še kaj bi se našlo, odvisno pač od končne konfiguracije.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
Karen ::
Jaz imam CCTV 4 kamere na zajemno videokartico 100fps na štirih portih max v računalniku. Deluje brezhibno, sw je Blueiris. Da se vse: od remote gledanja, do nastavitve alarmov gibanja (zvoka, če imaš ustrezne mikrofone v kameri), da ti snema kakor pač želiš, kamere so dnevno-nočne, ob alarmu ti slike lahko pošlje na remote ftp ali email ali si preko Planeta urediš da na alarm dobiš sms, pa greš z mobitelom pogledat (Windows mobile). Tako da ni da ni... lahko oddaljeno gledam kako mi tatovi praznijo bajto
KoMar- ::
Moja kamerca na oknu je enkrat že bila priča ropu sosednje hiše... na žalost je bila za par cm preveč v levo, tako da se ni nič videlo, ko so jim lezli skozi okno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadzorna kamera (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 25338 (5841) | refosk |
» | kamera ki se poveze na wifi z moznostjo gledanja na gsmOddelek: Kaj kupiti | 9992 (4729) | dc10 |
» | Spletna kamera prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4205 (3451) | Egii |
» | Videonadzor v hiši...Oddelek: Strojna oprema | 1657 (1372) | xCore |
» | Program za delo z nadzornimi kameramiOddelek: Programska oprema | 2906 (2646) | skico |