Forum » Programiranje » Pomoč telebanu
Pomoč telebanu
madmitch ::
Torej, o programiranju nimam blage veze, rabil pa bi podatek s spletne strani, ki se neprestano spreminja.
Torej, uporabljam VoIPBuster, ki mi na eni od strani daje podatke o vseh opravljenih klicih, času in dolžini pogovorov.
Evo, jaz pa bi rad imel na razpolago podatek koliko minut sem porabil vse skupaj, koliko v zadnjih 7.dneh in koliko sem za to zapravil, ne da bi se moral vsakokrat logirat in copy/paste celotno razpredelnico v Excel.
Bi bil kdo tolk prijazen in mi kaj takega spesnil?
Torej, uporabljam VoIPBuster, ki mi na eni od strani daje podatke o vseh opravljenih klicih, času in dolžini pogovorov.
Evo, jaz pa bi rad imel na razpolago podatek koliko minut sem porabil vse skupaj, koliko v zadnjih 7.dneh in koliko sem za to zapravil, ne da bi se moral vsakokrat logirat in copy/paste celotno razpredelnico v Excel.
Bi bil kdo tolk prijazen in mi kaj takega spesnil?
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
- spremenil: madmitch ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Delovno mesto prihodnosti: Svetovalec za podnebne spremembe (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12211 (10388) | Phantomeye |
» | Web scraping - legalnost ?Oddelek: Programiranje | 2382 (2043) | BlueRunner |
» | Od danes cenejši mobilni internet v tujiniOddelek: Novice / Omrežja / internet | 14122 (12496) | Hardstyle |
» | 256 GB na A4 listu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 10409 (7220) | ender |
» | WebHosting - rabim - nujno!Oddelek: Omrežja in internet | 1610 (1229) | SLOWWWeb.net |