Forum » Zvok in slika » LCD TV Philips 32 PF 3320 in DVI povezava s PC
LCD TV Philips 32 PF 3320 in DVI povezava s PC
Javon ::
Zivjo
Pred nekaj dnevi sem kupil omenjeni TV v Merkur-ju, kjer imajo akcijo(240k).Sicer ni nic posebnega, za ta denar je dober.Ima DVI vhod, vendar, povezava ne deluje.Kabel je v redu(sem ga testiral drugje), na TV-ju je tudi vse prav nastavljeno(ni kaksnih posebnih moznosti za nastavitev), na PC-ju sem omogocil drugi monitor(v mojem primeru TV).Instaliral sem celo starejso verzijo gonilnikov graficne kartice(forceware 81.98;imam Leadtek GF 7800GT), tudi to ni pomagalo.Ima kdo izkusnje s tem?Prosim za pomoc.
Hvala in lp
Pred nekaj dnevi sem kupil omenjeni TV v Merkur-ju, kjer imajo akcijo(240k).Sicer ni nic posebnega, za ta denar je dober.Ima DVI vhod, vendar, povezava ne deluje.Kabel je v redu(sem ga testiral drugje), na TV-ju je tudi vse prav nastavljeno(ni kaksnih posebnih moznosti za nastavitev), na PC-ju sem omogocil drugi monitor(v mojem primeru TV).Instaliral sem celo starejso verzijo gonilnikov graficne kartice(forceware 81.98;imam Leadtek GF 7800GT), tudi to ni pomagalo.Ima kdo izkusnje s tem?Prosim za pomoc.
Hvala in lp
Smoke em if you got em!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telefon fatal errorOddelek: Mobilne tehnologije | 1272 (767) | lebang1 |
» | avto ima probleme - kaj bi bilo krivo?Oddelek: Na cesti | 21815 (20696) | andromedar |
» | Vpliv grafične na delovanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 835 (740) | Invictus |
» | Povišana temperatura (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28029 (26512) | BigWhale |
» | World of Goo prihaja na iPadOddelek: Novice / Igre | 6791 (6114) | lurker |