Forum » Loža » Vaje za odriv
Vaje za odriv
_ŽlEhN_ ::
Jaz sem sedaj pri 8. tednu Air Alerta in sem ugotovil da ne pomaga skoraj nič...zaj sem se odločil da bom začel delat z utžmi...v vrečko sem si nasipal 30kg peska...sedaj me pa zanima..
1.Kam naj to vrečko dam(ali jo med vajami naj držim ali jo dam v torbo pa na hrbet..ali kam?)
2.Kakšne vaje naj delam...(ali je vredu dvigovanje na prste, skok po prstih ko greš dol za 1/4 svojega telesa....ali katera vaja je najbolša da pridem čim hitreje do večjega odriva...
Hvala..LP
1.Kam naj to vrečko dam(ali jo med vajami naj držim ali jo dam v torbo pa na hrbet..ali kam?)
2.Kakšne vaje naj delam...(ali je vredu dvigovanje na prste, skok po prstih ko greš dol za 1/4 svojega telesa....ali katera vaja je najbolša da pridem čim hitreje do večjega odriva...
Hvala..LP
kajpravis ::
Spet eden ki je malo nategnjen. Menim, da si močno preteral s kilogrami. Boljše manj kilogramov in več vaj. Srečno moderni Martin Krpan!
iggy ::
Vrečo daj na hrbet, 10kg maximalno prvi teden!!!! Potem delaj počepe in izpadni korak. Delaj še pliometrične vaje, npr. spusti (ne odrini) se z višje točke na tla in se takoj odrini na vso moč v zrak.
Če hočeš še več vaj - PM
Če hočeš še več vaj - PM
Hey, you're fat!
SaXsIm ::
zakaj se enostavno ne začneš ukvarjati z nekim športom? Po dveh mesecih rokometa sem skočil 15cm višje. Po osmih mesecih odbojke 35cm več. Brez kakšnih posebnih vaj za odriv.
SaXsIm
iggy ::
@SaXim: Če mu vaje iz air alerta niso pomagale mu tudi treniranje kakšnega športa ne bo pomagalo pri odrivu. Uteži so zadnja možnost a vedi da pod 17. letom starosti ne smeš imeti težjih uteži od 5-8 kilogramov, saj si boš pokvaril svojo hrbtenico.
Hey, you're fat!
GupeM ::
Jaz delam s peskom napolnjeno vrečo (5kg). imam jo na plečih. Tista vaja je dobra, ki jo je napisal iggy. Dobri so tudi skoki iz počepa in pa hoja v počepu. Men je to ful pomagal.
Steinkauz ::
Dvomim, da obstaja magic formula za odriv.
Al si pa tole kupi
Al si pa tole kupi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Steinkauz ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PolčepOddelek: Šport | 4643 (3205) | mojster_joni |
» | Vaje z lastno težoOddelek: Loža | 12774 (11083) | Golden eye |
» | Vaje za odriv ! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21113 (10349) | STU-III |
» | Vaje za odriv: Air alert IIIOddelek: Loža | 8862 (3449) | Volleyman |