Forum » Loža » Grrr zamašen sekret
Grrr zamašen sekret
Yohan del Sud ::
Aaarrrgh. Tukaj ste sami hardveraši, bo že kdo vedel. Kako ugnati zamašen sekret, ki je napolnjen do roba z... no saj približno veste s čim...
Pa hitro, ker že do sem smrdi!
Pa hitro, ker že do sem smrdi!
Thomas ::
Mogoče bi pomagalo, da natočiš vode do roba.
Če še ne pomaga, bi morda lahko okrog školke navol gumijast tepih, da bi dvignil vrh za 20, 30 cm.
Tolk vode bi skoraj zagotovo prebilo blokado.
Če še ne pomaga, bi morda lahko okrog školke navol gumijast tepih, da bi dvignil vrh za 20, 30 cm.
Tolk vode bi skoraj zagotovo prebilo blokado.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
LojzePek ::
Določeni Hilti-ji (full močne pormašine) imajo dodatke za razbijanje smrdljivih oprijemkov na školjki. Sam morš najprej z Solno kislino polit da se mal zadeva omehča.
Brane2 ::
naredu si sekundarno sranje, ko si z vodo nafilu školjko (primarno pa tik pred tem )
Če ne bi blo tega, bi se lahko igral s koncentrirano solno kislino. Vzameš v Chemu 3-5 l koncentrirane solne, pa recimo 3 l vodikovega peroksida.
Zliješ recimo 2l solne u sekret, pa recimo 1 l peroksida.
Pri tem je treba vedet:
- najprej zliješ solno v školjko
-nato zliješ peroksid čez.
Vse to počni previdno in počasi. če se da, imej očala na faci. Navadna, ni treba astronavtskih. Ravno tolko, da ti ne špricne kaj v oko. Če dobiš kaj na kožo, ni panike, sam takoj speri pod vodo.
Če jo faše obleka, isto. Aja, mej kej razcapanga gor, no ja saj sekreta verjetno ne odmašuješ v kravati itak ?
Stvar dela najboljš, če je sekret čist zamašen (pač kislina ne odteka), sam školjko pokrij, pa ventiliraj zadevo...
Aja, če bi rad naredu kako tiskano vezje, ti je to idealen trenutek za jedkanje .
Zdej, ko maš že velik vode not, bo kislina postala bolj limonada, še preden pride "problemu do dna"...
Ne vem, mogoče bi probal s kako jekleno zajlo premera recimo 10 mm ?
Če ne bi blo tega, bi se lahko igral s koncentrirano solno kislino. Vzameš v Chemu 3-5 l koncentrirane solne, pa recimo 3 l vodikovega peroksida.
Zliješ recimo 2l solne u sekret, pa recimo 1 l peroksida.
Pri tem je treba vedet:
- najprej zliješ solno v školjko
-nato zliješ peroksid čez.
Vse to počni previdno in počasi. če se da, imej očala na faci. Navadna, ni treba astronavtskih. Ravno tolko, da ti ne špricne kaj v oko. Če dobiš kaj na kožo, ni panike, sam takoj speri pod vodo.
Če jo faše obleka, isto. Aja, mej kej razcapanga gor, no ja saj sekreta verjetno ne odmašuješ v kravati itak ?
Stvar dela najboljš, če je sekret čist zamašen (pač kislina ne odteka), sam školjko pokrij, pa ventiliraj zadevo...
Aja, če bi rad naredu kako tiskano vezje, ti je to idealen trenutek za jedkanje .
Zdej, ko maš že velik vode not, bo kislina postala bolj limonada, še preden pride "problemu do dna"...
Ne vem, mogoče bi probal s kako jekleno zajlo premera recimo 10 mm ?
Sej mogoče pa bo, ko sem šel nazadnje pogledat jo je bilo malo manj. Prokleti mulci (nečaki) so celo rolo not nametal... Jebo jim pas fotra u dupe dela take problematične otroke...
Dober da me zaenkrat čreva še pr mir pustijo...
Dober da me zaenkrat čreva še pr mir pustijo...
tejo ::
Zabetoniraj sekret, pa ne bo več smrdelo. Srat pa potem hodi v najbližjo gmajno.
Če bi rad odmašil odtok, pa v ror naštimimaj eno palico dinamita. Lahko uporaiš tudi malo močnejši TNT. Aja, pa ne pozabi sprožit ekspoloziva! Stranski učinki: Odmašeni bodo vsi odtoki pol km naokoli, pri tebi pa ne bo več rora, ampak bo nastala greznica.
Če bi rad odmašil odtok, pa v ror naštimimaj eno palico dinamita. Lahko uporaiš tudi malo močnejši TNT. Aja, pa ne pozabi sprožit ekspoloziva! Stranski učinki: Odmašeni bodo vsi odtoki pol km naokoli, pri tebi pa ne bo več rora, ampak bo nastala greznica.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tejo ()
LPP ::
Hej! Pri nas doma se že več mesecev soočamo s podobnim problemom... kadarkoli grem srat, se sekret zamaši... [Pomislil sem že, da bi sral kar v škatle.] Ampak zdej smo že pogruntal univerzalni sistem odmaševanja sekreta: vzameš cev za zalivanje vrta, po domače šlauf. Naj bo primerne dolžine - tam ene 2-3 metre. Upam, da imate v istem prostoru tuš ali banjo in in školjko. No, od cevi za tuš odviješ glavo pa zvežeš šlauf in tuš, drugo stran šlaufa pa zarineš karseda globoko v stranišče. Seveda moraš počakati, da se nivo vode zadosti spusti. Ko imaš oba konca primerno nastavljena, odpreš vodo iz tuša, hkrati pa držiš šlauf v stranišče, da ti ga sunek ne butne ven... običajno sta za to delo (vsaj pri nas) potrebna dva. Potlej upaš, da se bo sekret odmašil, preden bo voda zopet prišla do roba školjke.
Še kdaj!
P.S. Pa ne pozabi si umiti rok!
Še kdaj!
P.S. Pa ne pozabi si umiti rok!
Ljubljanski potniški promet
Samson ::
Ježešna....Jast sem pa mislu, da imam samo jast probleme z školjko, kajti vedno kadar serjem, dobesedno nasedem kot Titanik, tako da morm tisto Špagco od kotlička vlečt tko hitr, kot da bi piskal na tastari parni lokomotivi :o)
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
ahac ::
Če boš z vso silo brcnil v sekret ne bo pomagalo.
Še več: obstaja možnost, da ga zlomiš. Potem je šele enega dela...
Še več: obstaja možnost, da ga zlomiš. Potem je šele enega dela...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
KamikazA ::
Probaj z metlico malo podrmat, tko da jo nahitro pomikaš not in ven.
Samo pazi da školka ne doživi orgazma.
Samo pazi da školka ne doživi orgazma.
Jej, pij in kavsaj,
za večnost se ne ravsaj! F.P.
za večnost se ne ravsaj! F.P.
Mr.Joker ::
Ah pr nas doma pa nimamo takih problemov (kaj to sploh je kotliček?), pr nas se kr usedemo na štrbunk.Za tiste ki ne vedo kaj je to vam povem da je to ena lesena kišta skup zbita, tm k sediš je pa polica in v njej izrezana velika luknja, ni priporočljivo za majhne otroke ker lahko padejo not, no in ko ti serješ d***** pada v luknjo,vendar more biti tudi to higiensko, ko se nabere dost d***** je nevarno da te ta žgečka po ritki, tuki se ti ni treba bat kolk velike kose boš sral,ker se nima kej zamašit
Bi pa dal predlog za tiste, ki imajo težave s tem, ko serjete z roko lomte d***** al pa ko je že v školjki, preden potegnete, ga z jedilnim nožem prerežte
PS.:Lol, ampak vi pa mate dobro domišlijo,svaka vam čast
Bi pa dal predlog za tiste, ki imajo težave s tem, ko serjete z roko lomte d***** al pa ko je že v školjki, preden potegnete, ga z jedilnim nožem prerežte
PS.:Lol, ampak vi pa mate dobro domišlijo,svaka vam čast
Ma smisu. Se pravi, preden greš v MacDonaldsa po Cheeseburger, moraš vedet, kako ga bo "vidla" školjka...
To bi mogoče moral met tud na reklamnih panojih, da ne bi zavajal strank...
To bi mogoče moral met tud na reklamnih panojih, da ne bi zavajal strank...
Ma saj je šlo. Gumijasta rokavica pa veliko plastičnih vrečk, globok poseg do ramena pa malo pobezaš pa gre...
Tiščanje na potrebo ti zmanjša percepcijo nagnusnega... Da...
Tiščanje na potrebo ti zmanjša percepcijo nagnusnega... Da...
Mercier ::
In najbrž je že od samega začetka - rešitev bila na dlani.
No, sori. Verjamem, da ni cela stvar bila prav nič prijetna, ...ampak smešna pa vseeno.
No, sori. Verjamem, da ni cela stvar bila prav nič prijetna, ...ampak smešna pa vseeno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mercier ()
undefined ::
Smešno je, da se najde folk, ki gre take stvari spraševat na forum. Še malo, pa bo kdo vprašal kako ga pravilno not porint or whatever.
Mislim, kaj takega na Ameriških forumih ne boste našli (vsaj jaz še nisem), pa so baje glih Ameri najbolj zabiti, ane? Zgleda, da ste se motili.
Mislim, kaj takega na Ameriških forumih ne boste našli (vsaj jaz še nisem), pa so baje glih Ameri najbolj zabiti, ane? Zgleda, da ste se motili.
ABX ::
Ne tudi mi imamo hude člane, samo da ne vejo še za svoj ogromni potencial.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
undefined ::
Brane2, na štrom ga priklopiš, da vibrira. Multi-orgazem zagotovljen (pri nasprotnem spolu, da se ve).
No no Iceman, ta topic, banalen in neumesen kot se ti zdi, sem odprl z enim samim namenom (glej naslov) in ga ne bi, če ne bi vsaj malo pričakoval kakega dobrega nasveta. Lahko bi ga odprl kje drugje, a pomojem rezultat ne bi bil nič boljši, kvečnjemu slabši (vodovodarski in greznični forumi so redkost celo v svetovnem merilu). Topice se trudim humorno obarvat zato, da jih ljudje raje berejo in dobim večji odziv. Logično ne?
Poleg tega, verjemi mi, v povprečnem ameriškem off-topic forumu je vse polno topicov ala "kdo ima najgršega psa" ali "iznašel sem novo tehniko za peko CD-jev v mikrovalovki"...
Skratka, tvoja reakcija je v tem primeru (ne trdim tega za vse moje topice) IMHO pretirana...
Poleg tega, verjemi mi, v povprečnem ameriškem off-topic forumu je vse polno topicov ala "kdo ima najgršega psa" ali "iznašel sem novo tehniko za peko CD-jev v mikrovalovki"...
Skratka, tvoja reakcija je v tem primeru (ne trdim tega za vse moje topice) IMHO pretirana...
IceMan:
Verjem mi, nisi še nč vidu...
Na željo pa lahko priložim par zanimivih linkov, ki govorijo o nasprotnem...
Verjem mi, nisi še nč vidu...
Na željo pa lahko priložim par zanimivih linkov, ki govorijo o nasprotnem...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
kuzifix ::
Zanimivo, zanimivo
Drgac pa kar se odmasevanja skreta tice se zmeri priporocam rumene strani tel. imenika, pa se tm mal pobrska.
Ce bi se pa sam lotu bi pa najprej vodo vn spravu (po moznosti uno varjanto na slauf, k slauf utaknes u wc, na drugi strani pa zacnes zrak vn vlect, pa upas da ti kej u usta ne pride ... ceprov je fotr zmeri dubu porcijo nafte u usta), pa iz unga kolena bi blo tud pametno vn spravt :) pol pa mal improviziras s kakimi drati, ipd. ... V skrajni sili pa baje Mr. Muscolo vse odmasi
Drgac pa kar se odmasevanja skreta tice se zmeri priporocam rumene strani tel. imenika, pa se tm mal pobrska.
Ce bi se pa sam lotu bi pa najprej vodo vn spravu (po moznosti uno varjanto na slauf, k slauf utaknes u wc, na drugi strani pa zacnes zrak vn vlect, pa upas da ti kej u usta ne pride ... ceprov je fotr zmeri dubu porcijo nafte u usta), pa iz unga kolena bi blo tud pametno vn spravt :) pol pa mal improviziras s kakimi drati, ipd. ... V skrajni sili pa baje Mr. Muscolo vse odmasi
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.
tsh2 ::
ali kdo ve kje bi se kupilo tale dva pripomočka:
slovensko ime za prvo je "WC bat", kot so tule:
http://howtounclogatoilet.net/toilet-pl...
kje to prodajajo.
ime za drugo pa je "WC sveder". to prodajajo na amazon za 20$, ampak koliko pride poštnina?
slovensko ime za prvo je "WC bat", kot so tule:
http://howtounclogatoilet.net/toilet-pl...
kje to prodajajo.
ime za drugo pa je "WC sveder". to prodajajo na amazon za 20$, ampak koliko pride poštnina?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tsh2 ()
ABX ::
Mi na obali temu rečemo stura cesso.
Poglej po kaki Italijanki web trgovini.
recimo:
http://shop.ebay.it/i.html?_nkw=stura+
Poglej po kaki Italijanki web trgovini.
recimo:
http://shop.ebay.it/i.html?_nkw=stura+
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
tsh2 ::
wc bat smo dobili v lokalni trgovini (pravzaprav kar navaden bat) in je rešil stvar. tisti wc sveder smo tudi kupili je pa je bolj neuporaben, moraš školjko vzemat stran, kar nismo naredili, ni bilo potrebe zaenkrat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tsh2 ()
solatko ::
Bat ne pride kaj dosti v poštev, saj se ti lahko zgodi, da bo vsebina šibala ven na stiku cevi, potem pa imaš dišave še pol leta. Žica se dobi v Mercator tehniki v Črnučah cca 10€, je pa samo za enkratno uporabo, ker zarjavi in se ne da več obračat, tako, da kupiš, očistiš in vržeš stran, do naslednjič. Pa puncam povedat, da ne mečejo vložke v stranišče.
Delo krepa človeka
Teh težav napredek tehnologije ni kaj dosti odpravil v zadnjih 10 letih.
Morda se pa motim. Zna biti, da novejše školjke se teže mašijo, ker niso tako primitivne, kakor so včasih bile.
Morda.
Morda se pa motim. Zna biti, da novejše školjke se teže mašijo, ker niso tako primitivne, kakor so včasih bile.
Morda.
gslo ::
odvisno.. fotr je menjal skret doma, iz dobre stare "obične" školjke smo prešli na tisto fancy k je pritrjena direkt na steno in ima malenkost manjši "output". :D nikol prej mi ni uspel tokrat zamašit sekreta, kot zdej. ko se userjem, se pač oreng userjem. jebemti napredek!
Tak napredek, pa ni napredek, ampak regresija.
Direkt na steno je fensi, pa čeprav se zamaši. To en cajt gre, potem pa prevladajo stvarni in praktični vidiki, ki so nenaklonjeni šminki. Šminka je lahko samo dodatna reč, če pa nadomesti funkcionalnost, je pa hudič.
Klinčev barok dostikrat sux. Potem nehajo s tem, kmalu.
Sicer pa komaj čakam, da školjk ne bo več. Ker ne bo več takoimenovanih "fizioloških potreb".
Direkt na steno je fensi, pa čeprav se zamaši. To en cajt gre, potem pa prevladajo stvarni in praktični vidiki, ki so nenaklonjeni šminki. Šminka je lahko samo dodatna reč, če pa nadomesti funkcionalnost, je pa hudič.
Klinčev barok dostikrat sux. Potem nehajo s tem, kmalu.
Sicer pa komaj čakam, da školjk ne bo več. Ker ne bo več takoimenovanih "fizioloških potreb".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako odmašiti cev v kopalnici (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 34054 (1443) | zee |
» | Pametni toaletni poklopač (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12772 (9092) | |
⊘ | Kateri skret?Oddelek: Loža | 7124 (3185) | zmaugy |
» | Varnost pri deluOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1497 (1307) | Brane2 |
» | iStraniščeOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2833 (2833) | Neandertalec |