Forum » Pomoč in nasveti » Voltaža
Voltaža
salesky ::
Zivjo!
Mene zanima ce bi na mojmu Duronu fizicno nastavil (sepravi pobarval mosticke) voltazo na 1.85V a bi u biosu to spremembo videl al ne? Ker ce nebi da bi pole se malo v biosu lahko zvisal voltazo za recimo vsaj na 1.95V. Al se da kako drugace. Samo mi tezi spajkat na plosco ker je se u garanciji.
Mene zanima ce bi na mojmu Duronu fizicno nastavil (sepravi pobarval mosticke) voltazo na 1.85V a bi u biosu to spremembo videl al ne? Ker ce nebi da bi pole se malo v biosu lahko zvisal voltazo za recimo vsaj na 1.95V. Al se da kako drugace. Samo mi tezi spajkat na plosco ker je se u garanciji.
ChiefThunder ::
za 1.85v pobarvaj L7 mostičke. mislim, da bi morala biti sprememba vidna v biosu pod health status, in ne ne moraš pol še preko biosa povečat voltaže. za to je že potrebno cinjenje...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cudno obnasanje pri navijanju - anomalijeOddelek: Navijanje | 902 (795) | Vanquish |
» | Navijanje AMD1800XP-na QDI KT266AOddelek: Navijanje | 1332 (980) | schurda |
» | zima je zakon za podirat oc rekordeOddelek: Navijanje | 2270 (1363) | schurda |
» | 1000 Mhz DuronOddelek: Kaj kupiti | 928 (723) | Boško |
» | Koliko in kako vam je kaj uspelo naviti kak proc na ECS K7S5A ?Oddelek: Navijanje | 1293 (917) | Jux |