Forum » Pomoč in nasveti » bios
bios
dejc3 ::
v biosu imam virus,kje lahka dobim brezplačni bios phoenix-award bios v6.00pg 3/17/03
probo sem že resitirat bios da sem vzev baterijo ven za 15 min pa nič a mi lahka kdo javi kaj naj naredim, ko vklopim com se mi pri nalaganju biosa nariše zlata medalja
lp
probo sem že resitirat bios da sem vzev baterijo ven za 15 min pa nič a mi lahka kdo javi kaj naj naredim, ko vklopim com se mi pri nalaganju biosa nariše zlata medalja
lp
zee ::
to ni virus! lepo vzami v roke navodila od maticne plosce in si preberi, katero opcija ti medaljo izklopi.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
iMark ::
Lol, sicer nevem če je to možno da maš v biosu virus, sam ok dobro . Tista medalja pa mislem da je slika ki jo prikaže pri vklopu pc-ja, od tvojega proizvajalca plate. QDI ma tako sliko.
Pa posodobitev za bios zastonj preneseš iz strani proizvajalca svoje plate.
Pa posodobitev za bios zastonj preneseš iz strani proizvajalca svoje plate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bi mi delal intel core2 duo?Oddelek: Strojna oprema | 3453 (3054) | PacificBlue |
» | ni sistema - po format c:Oddelek: Operacijski sistemi | 776 (706) | andrej987 |
» | Konec BIOS?Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3527 (3527) | Sid Izprijeni |
» | Epox 8RDA+ vs 8RDA !!! PAZITEOddelek: Strojna oprema | 2733 (2117) | borchi |
» | elite K7S5A težava (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4558 (3722) | Uporabnik |