Forum » Programska oprema » firefox nova verzija in pobrisani stari zaznamki
firefox nova verzija in pobrisani stari zaznamki
stjalone ::
tole se mi je pa prvič zgodilo, samodejno se je instalirala novaverzija firefoxa, oziroma samo popravki predvidevam. Brez da bi bil sploh pozoren se ob štartu firefoxa prikaže ena njihova stran s sporočilom o updatu.. , in pol takoj opazim da šli po gobe vsi zaznamki... (danes 31.5 )
Predvidevam, da se mi bo vse vrnilo, če uporabim restore point v Xpjih a kljub temu, je to napaka, ki se pojavila še pri kom, al samo jaz kaj zajebal,pa sploh ne vem.
Hvala
Predvidevam, da se mi bo vse vrnilo, če uporabim restore point v Xpjih a kljub temu, je to napaka, ki se pojavila še pri kom, al samo jaz kaj zajebal,pa sploh ne vem.
Hvala
Pyr0Beast ::
Kaj ni backup bookmarkov v Application data ?
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
stjalone ::
hvala. hvala za namig, sem preveril tudi na mozilla pomoči in brez težav povrnil bookmarkse iz zgodovine le teh v profilu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox 3 beta 1 že na voljo javnostiOddelek: Novice / Brskalniki | 5311 (5311) | largie |
» | Firefoxu se meša - pomagajteOddelek: Programska oprema | 1251 (1140) | veteran |
» | Zaznamki so izginili!!!!!Oddelek: Programska oprema | 2022 (1836) | GupeM |
» | [firefox] izgubljeni bookmarkiOddelek: Programska oprema | 1765 (1700) | fahrenGONE |
» | predlog: favorites - temeOddelek: Slo-Tech | 1785 (1205) | Primoz |