Forum » Elektrotehnika in elektronika » Predojačevalec
Predojačevalec
SaXsIm ::
Pozdravljeni!
Trenutno elektrificiram kitaro, in me zanima če ima kdo kakšno pametno shemo za vezje (čimmanjše, ne v SMD), s tem vezjem pa bi lahko uravnaval še glasnost in barvo zvoka.
Zanima me, če bi mi kdo bil (proti plačilu seveda) pripravljen izjedkati ploščico (sam namreč nimam opreme). Prosim za odgovore, pa upam, da me ne boste napotili na google, ker mi angleška terminologija glede elektronike dela težave.
Trenutno elektrificiram kitaro, in me zanima če ima kdo kakšno pametno shemo za vezje (čimmanjše, ne v SMD), s tem vezjem pa bi lahko uravnaval še glasnost in barvo zvoka.
Zanima me, če bi mi kdo bil (proti plačilu seveda) pripravljen izjedkati ploščico (sam namreč nimam opreme). Prosim za odgovore, pa upam, da me ne boste napotili na google, ker mi angleška terminologija glede elektronike dela težave.
SaXsIm
VolkD ::
Ploščico ti lahko izjedkam. Tudi narišem jo lahko. Načrt si pa najdi sam.
Preden zaspiš zapri oči. Preden zapreš oči, ustavi avto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi plastični procesorOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 3428 (2033) | antonija |
» | izdelava tiskanega vezjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 984 (696) | 16F84 |
» | Prvi molekularni tranzistorOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4148 (3133) | LordPero |
» | Tiskano vezjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4536 (4171) | ql000 |
» | Izdelava procesorjevOddelek: Znanost in tehnologija | 1641 (1387) | JustVi |