Forum » Kaj kupiti » CD-R; DVD??
CD-R; DVD??
Flamer ::
Me sam neki zanima. Namreč, sem mislu nabavit plextorjevega 24X.10X.40X zapisovalnika in Pioneerjevega 116s DVD-ja. Me zanima če je to v redi. Kupit pa mislim v Essedi Gorica.
Pa še to: MAM ŽE TEAC-ovega bralca, in to bi pol vse skup zneslo tri enote. Kako naj najpametneje razporedim stvari? Saj veste, primary master, secondary master...
Pa še to: MAM ŽE TEAC-ovega bralca, in to bi pol vse skup zneslo tri enote. Kako naj najpametneje razporedim stvari? Saj veste, primary master, secondary master...
Han ::
Glede na to, da Pioneer podpira UltraDMA66, bi ga jaz priklopil zraven diska kot Primary Slave.
S Teacovim bralcem ja manjši problem, ker v Windows 2000/XP ne deluje najbolje v DMA načinu; kolikor sem testiral, v XP deluje samo v PIO načinu... Na tvojem mestu bi Teaca prodal, saj je Pioneer kar dobra zamenjava.
Plextorja pa priklopi kot Secondary Master.
S Teacovim bralcem ja manjši problem, ker v Windows 2000/XP ne deluje najbolje v DMA načinu; kolikor sem testiral, v XP deluje samo v PIO načinu... Na tvojem mestu bi Teaca prodal, saj je Pioneer kar dobra zamenjava.
Plextorja pa priklopi kot Secondary Master.
MitjaM. ::
Sej nista. Imas dva IDE kanala (primary, secondary) na vsakem od kanalov imas lahko priklopljene najvec 2 enoti. Ena je master ena pa slave...
0oO0oO0oO0oO0oO0oO0oO
http://mitjam.4ever.cc
0oO0oO0oO0oO0oO0oO0oO
http://mitjam.4ever.cc
0oO0oO0oO0oO0oO0oO0oO
aja, sori sem narobe prebral, sem mislu de je napisal nej pioneerja priklopim kot primary master
A je Daishi kje okoli, če bi se dalo kej zment de bi zadevo rezerviral, da nebi hodu dvakrat?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problemi z DMA & pekacem v winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1740 (1493) | fictionel |
» | teac 40x neče pospešt na 40xOddelek: Strojna oprema | 1194 (977) | Han |
» | BUFFER UNDERRUNOddelek: Pomoč in nasveti | 1526 (1203) | Kriko |
» | Povezava DVD in CD-RWOddelek: Pomoč in nasveti | 2195 (2117) | Matty |
» | Priklop pečiceOddelek: Strojna oprema | 2446 (2321) | Loki |