Forum » Izdelava spletišč » Pomoč
Pomoč
Dado-prlek ::
Lep pozdrav
imam en problemček in upam da mi boste pomagali
na spletno stran bi rad naredil okvirček v katerega bi lahko vpisal besedo ali številko, ko pa bi stisnil enter bi me vrglo na stran ki bi ji določil link na določeno besedo ali številko
primer:
ko bi recimo vtipkal besedo "dado" in pritisnil enter bi se mi odprla stran na moji strani recimo z mojimi podatki
ko bi recimo vtipkal številko "123456789" in prtisnil enter bi se mi odprla stran na moji strani recimo z raznimi slikami
intako dalje
ko pa bi vtipkal recimo besedo ali številko na katero nebi bilo linka na drugo stran pa bi se mi odprla stran z besedilom recimo "napačni vnos "
upam da razumete moje želje
za odgovore se že v naprej zahvaljujem
hvala in lep pozdrav
imam en problemček in upam da mi boste pomagali
na spletno stran bi rad naredil okvirček v katerega bi lahko vpisal besedo ali številko, ko pa bi stisnil enter bi me vrglo na stran ki bi ji določil link na določeno besedo ali številko
primer:
ko bi recimo vtipkal besedo "dado" in pritisnil enter bi se mi odprla stran na moji strani recimo z mojimi podatki
ko bi recimo vtipkal številko "123456789" in prtisnil enter bi se mi odprla stran na moji strani recimo z raznimi slikami
intako dalje
ko pa bi vtipkal recimo besedo ali številko na katero nebi bilo linka na drugo stran pa bi se mi odprla stran z besedilom recimo "napačni vnos "
upam da razumete moje želje
za odgovore se že v naprej zahvaljujem
hvala in lep pozdrav
MihaFirst ::
zdej, kako pa misliš to naredit? jst ti znam naredit v Pythonu, ki bi bil tudi uporaben, verjetno je pa najbolj primerna Java...
www.gamma.si
Hair ::
To so osnove PHPja. Preberi si kakšen članek (obstajajo tudi slovenski), pa bo šlo.
Lp!
Lp!
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EXCEL-VISUALBASICOddelek: Programiranje | 1114 (1017) | bm0267 |
» | Optimus končno uradno najavljen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 7151 (1087) | CaqKa |
» | Samo Konqueror prestal varnostni test (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5806 (5806) | MrStein |
» | Kje se shranjujejo podatki ,ki jih vpisuješ v razne obraceOddelek: Pomoč in nasveti | 805 (720) | ToniT |
» | 0,13mikronski Celeron zunaj!Oddelek: Novice / Procesorji | 1823 (1823) | rc-car |