Forum » Strojna oprema » Toshiba DVD/CD-RW vs. Teac 24x/10x/40x
Toshiba DVD/CD-RW vs. Teac 24x/10x/40x
Skip To My Lou ::
Ne morm se odločt al nej kupm toshiba dvd/cd-rw al teac cd-rw. Kaj mi priporočate? Pa mogoče kje se da najcenej to dobit?
Hvala za vse odgovore
Hvala za vse odgovore
Han ::
Kupi Teac CD-W524E (JAE ga ima za dobrih 38k) in Pioneer DVD-116, če rabiš DVD-ROM. Ker boš imel ločeni enoti, boš lahko snemal direktno s CD na CDR(W). Pioneerja se da enostavno regijsko odklenit in nastavit na tiho delovanje...
Han sej CD-R že mam tko da za snemat cd na cdr ne bo problemov sam ne vem a nej uzamm dvd/cd-rw al sam cd-rw? A ma še kdo kšno idejo?
Paramedic ::
Če eno pečko že imaš kupi samo Pioneerja 1x6, če pa hočeš novo pečko pa kupi Teaca, ki ga imam tud js in je super!
End transmission.
Han ::
Pozabi na Toshibo, je predraga in prepočasna, pa še s firmwari so problemi. En arhivski model sem našel samo pri Comtronu.
Za Teaca sem ti že napisal.
Še vedno pa mi ni jasno, čemu to kupuješ, če že imaš eno pečko???
Za Teaca sem ti že napisal.
Še vedno pa mi ni jasno, čemu to kupuješ, če že imaš eno pečko???
Rabm pač novo k tastara je old timer zdej pa ne vem a nej kupm ločeno DVD pa CD-RW al pa Toshibo k je kombiniran DVD/RW: Za Toshibo sm slišu da je zelo solidna hitrost zapisovanja ampak sej nism pirat da bi po 100 CD-jov na dan zapisu in zdej ne vem a nej kupm to al pa en DVD pa Teac 24x/10x/40x.
hvala vseen han za odgovre
hvala vseen han za odgovre
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izbira DVD-pekacaOddelek: Kaj kupiti | 2438 (1656) | Caligula |
» | Kateri CD-RW in DVD pogon kupitOddelek: Kaj kupiti | 1503 (1242) | boštjan |
» | Kater CD-ROM?Oddelek: Kaj kupiti | 1877 (1341) | Clemento |
» | Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5866 (4859) | ender |
» | Nakup all in one CDROM-a? Katerega?Oddelek: Kaj kupiti | 1405 (1278) | TheHijacker |