Forum » Zvok in slika » Meglena slika na tv
Meglena slika na tv
tomazsk1 ::
Živijo!
Imam problem, kupil sem novo televizijo samsung, 64cm, 100hz in sem prej opazil, ko sem gledal fuzbal, da se za žogo potegne taka megla, pa tudi pri vsem kar se premika. Zdaj pa vas sprašujem ali je tv zanič ali satelitska ali so pač oni tak signal oddajali.
Hvala za odgovor! LP!
Imam problem, kupil sem novo televizijo samsung, 64cm, 100hz in sem prej opazil, ko sem gledal fuzbal, da se za žogo potegne taka megla, pa tudi pri vsem kar se premika. Zdaj pa vas sprašujem ali je tv zanič ali satelitska ali so pač oni tak signal oddajali.
Hvala za odgovor! LP!
tomazsk1 ::
Živijo!
JA, dogaja se mi na vseh kanalih, zdaj ne vem, prej sem imel televizijona satelitsko na koaksialnem kablu okrog 10m, zdaj sem si jo pa prestavil v drugo sobo, tako da je zdaj na 25 m dolgem kablu. Recimo, ko pa gledam film iz divx predvajalnika mi pa tega ne dela.
Kje bi lako bil problem...mogoče dolžina kabla od glave pa do recieverja?
LP!
JA, dogaja se mi na vseh kanalih, zdaj ne vem, prej sem imel televizijona satelitsko na koaksialnem kablu okrog 10m, zdaj sem si jo pa prestavil v drugo sobo, tako da je zdaj na 25 m dolgem kablu. Recimo, ko pa gledam film iz divx predvajalnika mi pa tega ne dela.
Kje bi lako bil problem...mogoče dolžina kabla od glave pa do recieverja?
LP!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ni kanalov na dvbcOddelek: Zvok in slika | 991 (673) | finkec |
» | telemach (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 18526 (7966) | RC37 |
» | siol box zvok?Oddelek: Zvok in slika | 1597 (1246) | MacGyver141 |
» | Kabelska televizija (3 tv-ji)Oddelek: Zvok in slika | 2749 (2410) | fpbs |
» | LCD TV - 15m od vira signala. Kabli? Ojacevalec?Oddelek: Zvok in slika | 5178 (4857) | J.McLane |