Forum » Pomoč in nasveti » Problem z dvd-romom
Problem z dvd-romom
BreskvA ::
težava je naslednja...z neta sm potegnil par dvdjev in nikakor ni bila lepa slika na dvd playerju na računalniku je pa bila.. sem si sposodil sosedove dvdje so bili lepi.. in seveda sem takoj pomislil da je tezava v dvd-rw. Povprasal sem mal prijatelje ki so omenjali firmware in tam se je vse zasralo ko sem samostojno brez znanja o zadevi iskal po googlu in nasel zeljeni firmware... sme ga nalozil in nato mi je napisalo da moram resitirati računalnik..kar sem tudi storil in ko pridem v windovs grem najprej pod moj računalnik in ni več pogona noter.. pogon sm odklopu in nazaj odklopu pa nič..potem je pa eden od prijateljev rekel da je vrjetno šel dvd-rw v ku***. Zdej me pa zanima če je to res al se da zadevo še kako uredit ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD/DVD RW drive (GSA-4163B)Oddelek: Strojna oprema | 982 (849) | jest10 |
» | Nero 6.x in zmrzovanje pri 99%?Oddelek: Programska oprema | 1738 (1157) | bastadu |
» | Problemi z NEC DVD-RW ND-2510AOddelek: Strojna oprema | 3145 (1697) | kurjač |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10416 (7569) | reber |
» | TEAC DV-W58G (8x DVD burner)Oddelek: Strojna oprema | 3652 (2431) | EiYou |