Forum » Operacijski sistemi » [ Windows XP ] Blokiranje sistema
[ Windows XP ] Blokiranje sistema
SpiDEr8 ::
Zio
mam 1 problem in ne prvic. Predvidevam da tudi nisem prvi s tem problemom.
In sicer win xp mam nalozene za pol leta in so mi zaceli stekat na momente.
Sepravi use dela ql muska itd sam priblizno usako minuto pa mi za delcek sekunde use zasteka kar se opazi samo pri poslusanju muske in ce ravno v tistem trenutku se premikam z misko mi tudi zasteka. Mislim da je problem v procesu explorer. Exe tak jaz mislim sedaj pa nevem kak bi loh to popravu. Ta problem sem ze imel veckrat vendar sem zmeraj formatiral... Zdj pa me zanima ce je se kaka druga moznost kokr format?
Zdj probu sm ze ono k restoras na nek cas in tudi da sem presnel winse cez.
Samo ni 0 pomagalo.
Ma kdo kak predlog kako bi zadevo resil mislim da bi mogla obstajat se kaka varjanta?
Lp
mam 1 problem in ne prvic. Predvidevam da tudi nisem prvi s tem problemom.
In sicer win xp mam nalozene za pol leta in so mi zaceli stekat na momente.
Sepravi use dela ql muska itd sam priblizno usako minuto pa mi za delcek sekunde use zasteka kar se opazi samo pri poslusanju muske in ce ravno v tistem trenutku se premikam z misko mi tudi zasteka. Mislim da je problem v procesu explorer. Exe tak jaz mislim sedaj pa nevem kak bi loh to popravu. Ta problem sem ze imel veckrat vendar sem zmeraj formatiral... Zdj pa me zanima ce je se kaka druga moznost kokr format?
Zdj probu sm ze ono k restoras na nek cas in tudi da sem presnel winse cez.
Samo ni 0 pomagalo.
Ma kdo kak predlog kako bi zadevo resil mislim da bi mogla obstajat se kaka varjanta?
Lp
Fear Is Mind Killer! The Fear Has Come!
- spremenil: BigWhale ()
SpiDEr8 ::
No zdj se mi ze dogaja da se proces explorer. Exe obremeni procesor na 100% in lahko samo se restartam... Ka se da to kj zrihtat?
Lp
Lp
Fear Is Mind Killer! The Fear Has Come!
Zgodovina sprememb…
- polepsal: BigWhale ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sesuvanje explorerjaOddelek: Operacijski sistemi | 1352 (1118) | mitkos |
» | 100% obremnjen procesor ?Oddelek: Strojna oprema | 1300 (1205) | mat3 |
» | Ne da se zbrisat filmaOddelek: Pomoč in nasveti | 1477 (1264) | andper |
» | Tezave z explorer.exe in memorijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1089 (949) | Tilen |
» | tečen problem pri ugašanju XP-jevOddelek: Operacijski sistemi | 1198 (950) | teac |