Forum » Hlajenje in modifikacije » AMD 1300mhz temperatura
AMD 1300mhz temperatura
marci ::
Lep pozdrav!
Doma imam en star AMD 1300mhz procesor, ki ima standardni hladilnik in ventilator, ki ima pri idle temperaturo 58°C.
Me pa zanima kak mate vi izkušnje kuk majo kej takeli procesorji temperaturo. Nism navajen takih temperatur, ker sem skos uporabljal intel pa nikoli amd.
lp
Doma imam en star AMD 1300mhz procesor, ki ima standardni hladilnik in ventilator, ki ima pri idle temperaturo 58°C.
Me pa zanima kak mate vi izkušnje kuk majo kej takeli procesorji temperaturo. Nism navajen takih temperatur, ker sem skos uporabljal intel pa nikoli amd.
lp
marci ::
ja zlo zlo tankim sem.. hladilnik je zelo zelo vreoč, ventilator piha pa z povno paro.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: marci ()
tiborrr ::
Jah, kaj ces, to je 0.18um proc... Bo treba vecji hladilnik kupit.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Lex ::
Standardn je men kuho. Sm ga par dni po nakupu menjal za neko ogabno glasno zadevo k se je slišala v spodnji štuk in proc držala na okol 40°C. Zj mam zalmana AlCu 7000 in na srednjih vrtljajih mi ga bp in v prijetni tišini drži na 30.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izbira hladilnika in termalne pasteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1624 (1245) | fras |
» | zalman 7000 al/cu ali Thermaltake Silent BoostOddelek: Kaj kupiti | 1601 (1446) | dxx |
» | utišanje in orodja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4744 (3519) | nuclear |
» | koliko naj bi bila temperatura CPUja ... ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2244 (1558) | xenon74 |
» | hlajenje... moj amd!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2503 (1430) | Cuoresportivo |