Forum » Kaj kupiti » Kateri ISDN paket kupiti?
Kateri ISDN paket kupiti?
kuglvinkl ::
Če vzamemo v obzir, da se ne bomo spuščali v smiselnost nakupa (oča: hočem imet dve liniji, popc, ti pa pogruntaj kateri paket bom kupil).
Obstoječe stanje: (analogna) FAX/tajnica in zelo spodoben prenosen telefon (zagotovo mora oboje ostati v uporabi oz. nočem metati denarja stran za denimo prenosen telefon).
Modem mora biti kvaliteten (lahko 3rd party).
Torej, kateri paket?
Obstoječe stanje: (analogna) FAX/tajnica in zelo spodoben prenosen telefon (zagotovo mora oboje ostati v uporabi oz. nočem metati denarja stran za denimo prenosen telefon).
Modem mora biti kvaliteten (lahko 3rd party).
Torej, kateri paket?
Your focus determines your reallity
- spremenil: kuglvinkl ()
Tomi ::
Moj predlog je Devetka.
Ima bazno postajo Gigaset 3070 ( sedaj dela z WinXP ), ki ima dva izhoda za analogne naprave, in pa prenosno slušalko, podobno Siemensovim mobitelom, samo da je malo večja. Cena je nekje 50.000-60.000.
Ima bazno postajo Gigaset 3070 ( sedaj dela z WinXP ), ki ima dva izhoda za analogne naprave, in pa prenosno slušalko, podobno Siemensovim mobitelom, samo da je malo večja. Cena je nekje 50.000-60.000.
metrodusa.blogspot.com
kuglvinkl ::
Ja, mora imeti dva analogna priključka, za dodaten telefon mi je vseeno, BISTVEN pa mi je KVALITETEN MODEM!!!!
V zlatem paketu (ta ki ga ponujajo decembra), je modem vgrajen v osnovni enoti. NE dela preko COM porta.
V srebrnem paketu pa je modem DIVA ISDN USB (prjatu mi ga je celo priporočal), in omogoča dostop preko COM porta.
OK, kako potem (oz. kam) prštekaš preko kakšne linije kabel v kišto, če ne omogoča preko COM-porta niti preko USB-ja?
Ali je paket, ki ga iščem ISDN.500?
V zlatem paketu (ta ki ga ponujajo decembra), je modem vgrajen v osnovni enoti. NE dela preko COM porta.
V srebrnem paketu pa je modem DIVA ISDN USB (prjatu mi ga je celo priporočal), in omogoča dostop preko COM porta.
OK, kako potem (oz. kam) prštekaš preko kakšne linije kabel v kišto, če ne omogoča preko COM-porta niti preko USB-ja?
Ali je paket, ki ga iščem ISDN.500?
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telefonija za podjetjeOddelek: Kaj kupiti | 1908 (1288) | NeMeTko |
» | Internet v rovtah=) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6831 (4630) | Duke Nukem |
» | 3Com USR ISDN Pro TaOddelek: Strojna oprema | 1823 (1482) | Wad@ |
» | USB ali com portOddelek: Pomoč in nasveti | 1858 (1644) | cekr |
» | Vprasanje glede ISDN-ja?Oddelek: Omrežja in internet | 1818 (1616) | Ales |