Forum » Omrežja in internet » mail delivery failure
mail delivery failure
bluesman ::
lep pozdrav!
cisto sem obupal. Na vseh postnih storitvah (hotmail, volja, yahoo, gmail) dobim po poslani posti nazaj obvestilo: mail delivery failure. napisano je tudi da naslov ne obstaja (ceprav posiljam osebi, ki prejema od drugih oseb maile dnevno)
tu pa je pravi problem: poslal sem od zgoraj nastetih ponudnikov, iz treh razlicnih racunalnikov. Potem sem ustvaril nov nalov za posto in poslal takoj mail in rezultat je bil isti.
Tisti, ki ve resitev za ta problem si zasluzi nobelovo nagrado. prosim pomagajte ker bom znorel.
cisto sem obupal. Na vseh postnih storitvah (hotmail, volja, yahoo, gmail) dobim po poslani posti nazaj obvestilo: mail delivery failure. napisano je tudi da naslov ne obstaja (ceprav posiljam osebi, ki prejema od drugih oseb maile dnevno)
tu pa je pravi problem: poslal sem od zgoraj nastetih ponudnikov, iz treh razlicnih racunalnikov. Potem sem ustvaril nov nalov za posto in poslal takoj mail in rezultat je bil isti.
Tisti, ki ve resitev za ta problem si zasluzi nobelovo nagrado. prosim pomagajte ker bom znorel.
Bakunin ::
a nam lahko zaupas na kateri e-naslov posiljas ? Morda je kaj z domeno narobe...
kaj pravi "mail delivery error" sporocilo ?
kaj pravi "mail delivery error" sporocilo ?
Cofko Cof ::
Da nimaš mogoče napačen mail naslov od tiste osebe. Probaj ga še enkrat dobit. Si že prej kdaj uspešno poslal mail na ta naslov?
Ars longa,vita brevis.
Microsoft ::
Prosi osebo, da ti poslje email (ne naslov amapk sporocilo), pa naredi reply na tist mail. Pa bos potem videl, ce dela ali ne.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
bluesman ::
sem naredil reply pa ni slo. sporocilo pravi da naslov ne obstaja. mogoce se tole: sam sebi lahko posiljam posto. naslov je pravi ker ze par let posiljam na istega. kaj takega se nisem dozivel. najprej sem sumil na spyware ali virus pa sem probal na drugih racunalnikih. potem sem ustvaril nov racun pri yahoo-ju pa se je zgodilo isto.
Bakunin ::
nismo jasnovidci...
nisi posredoval niti sporocila o napaki niti e-naslova kamor zelis pisati.
nenazadnje lahko recemo da je kriv stedilnik pri sosedih....
nisi posredoval niti sporocila o napaki niti e-naslova kamor zelis pisati.
nenazadnje lahko recemo da je kriv stedilnik pri sosedih....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25157 (11787) | donvito |
» | Yahoo bo recikliral e-poštne nasloveOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6182 (4139) | nodrim |
» | Huda dilema (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10409 (8115) | Gray_Warden |
» | Pošta Slovenije na spletu objavila seznam "varnih poštnih predalov" (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 17590 (13317) | Azrael |
» | Mail checker: DA ali NEOddelek: Programska oprema | 1277 (1163) | Jebiveter |