» »

Monitor in suspend mode

Monitor in suspend mode

delfinus ::

Imam monitor 21" Eizo T962. Ugotovil sem, da mi monitor ne gre v suspend mode, ceprav imam v Power Managementu nastavljeno Turn Off Monitor After 30 Minutes. Namesto, da gre v suspend mode (nizka poraba) gre le ta v Stand By, kjer je poraba 80% normalne in tudi ob mocni osvetlitvi ekrana, se vidi obris, da monitor ni popolnoma supendiran. Iz tabele se vidi katera stanja je mogoce doseci. Kako torej doseci Suspend mode Power Save Mode 1 (utripajoca zelena dioda)? Ostalo deluje normalno.

delfinus ::

Mozno, da BIOS? Verjetno je tam zbrano Standy By za monitor, namesto Suspend? Zal ne morem preverit sem v sluzbi. Naj kdo potrdi, ce so taksne nastavitve v PowerManagementu od Biosa mozne.

Spajky ::

V Bios-u imaš možnost nastavljanja (pri STBy ali Suspend, kako naj deluje (blanking, etc.) 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

delfinus ::

Hvala, sem pomislil na to, ceprav se ne spomnim vseh nastavitev tam. Plata je sicer NF7-S, gor je pa Black Mantaray Bios. Bom preizkusil vsekakor, ker vsekakor potrebujem Lower Power State, ko dlje casa nisem ob monitorju.

lp, D.

delfinus ::

Sem presrfal Bios in ni v njem nic kar bi lahko spremenil Stand-by v Suspend mode. Torej vprasanje ostaja odprto. Mislim pa da je to v korelaciji s kaksno windows nastavitvijo, morda tudi nastavitvijo v registru. Tudi na netu ne najdem konkretnih odgovorov. Kako monitor prisilit v suspend namesto, da gre samo v Stand by?

delfinus ::



Prilagam slike, kako bi moral EIZO prekapljati (EIZO shema). Zadeve se vedno nisem resil. Vse kar je pri meni mozno pod WIN XP je Stand-By (80W), ne pa Suspend mode (10W). Ima kdo kaksno logicno razlago?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TeamGropu Xtreem BH-5

Oddelek: Strojna oprema
7943 (815) igor0203
»

Standby funkcija v Linuxu

Oddelek: Operacijski sistemi
61091 (988) Jebiveter
»

racunalnik kot budilka?

Oddelek: Pomoč in nasveti
152740 (2491) Gapi
»

Problem pri ugasanju PC-a!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
5917 (758) Mr.B
»

C-orb nori

Oddelek: Strojna oprema
121072 (863) msmiha

Več podobnih tem