Forum » Zvok in slika » Creative Audigy 2 zs
Creative Audigy 2 zs

odklop99 ::
Mam en mickn problemcek...
uglavnem mam omenjeno zvočno kartico in sem cd z gonilnik zalozu in ga ne najdem
No problem je pa sledeč, gonilnike na netu najdem komot in sm jih tud instaliral in vse in dela vse ok, sam zravn pa nism dobil nobenih programckov kot o surround mixer, thx , setup za zvočnike, nastavitve zvočnikov,... vse tiste programcke ki jih dobis zravn original cd-ja, preiskal sm ze dost page-ov in zmeri potegnem eno in isto dol...
uglavnem bi lepo prosu ce mi loh da kdo kaskn link do driverjev + software (zgoraj omenjen) ker ko gonilnike instaliram se mi tudi v taskbatu ne pokaze ikonca za zvok in ne morem nič upravljat (vol, mic, bass, ) imam pa logitech z5500 zvočnike in mam ene par nastavitev tko nastimanih da pride do bolsega zvoka...no zdej pa ne pridem do teh nastavitev, ker jih dejansko ni so sam gonilniki..
lepo bi prosil ce mi lahko da kaksn link...
sproval sm na creative strani, download.com,....in se
hvala
uglavnem mam omenjeno zvočno kartico in sem cd z gonilnik zalozu in ga ne najdem
No problem je pa sledeč, gonilnike na netu najdem komot in sm jih tud instaliral in vse in dela vse ok, sam zravn pa nism dobil nobenih programckov kot o surround mixer, thx , setup za zvočnike, nastavitve zvočnikov,... vse tiste programcke ki jih dobis zravn original cd-ja, preiskal sm ze dost page-ov in zmeri potegnem eno in isto dol...
uglavnem bi lepo prosu ce mi loh da kdo kaskn link do driverjev + software (zgoraj omenjen) ker ko gonilnike instaliram se mi tudi v taskbatu ne pokaze ikonca za zvok in ne morem nič upravljat (vol, mic, bass, ) imam pa logitech z5500 zvočnike in mam ene par nastavitev tko nastimanih da pride do bolsega zvoka...no zdej pa ne pridem do teh nastavitev, ker jih dejansko ni so sam gonilniki..
lepo bi prosil ce mi lahko da kaksn link...
sproval sm na creative strani, download.com,....in se
hvala

Blaster ::
Imam enak problem samo, da jaz nisem izgubil CDja ampak sem Inštaliral Win XP Pro 64 bit.
Potegnil sem gonilnike z uradne strani za 64 bit Winse, inštaliram... in šok... zvok je zelo slab, nimam tako kot je že okklop99 omenil ostalih programčkov (surround mixer itd.)
Gonilniki in Software s priloženega CDja ne dela.
LP, Blaster
Potegnil sem gonilnike z uradne strani za 64 bit Winse, inštaliram... in šok... zvok je zelo slab, nimam tako kot je že okklop99 omenil ostalih programčkov (surround mixer itd.)
Gonilniki in Software s priloženega CDja ne dela.
LP, Blaster

EvilDare ::
Tukaj si lahko downloadaš celoten instal cd in si ga zapečeš: Klik
Zanima me tudi kaj imaš kaj posebnega nastavljenega za z5500 ker imam isto konfiguracijo.
Zanima me tudi kaj imaš kaj posebnega nastavljenega za z5500 ker imam isto konfiguracijo.

Lisko ::
Živjo
lahko pa pogledaš tudi na tem naslovu Creative AutoUpdate. Jest sem do sedaj vse s tukaj dol vlekel za Audigy2.
PS: Stran dela samo v internet explorerju.
lahko pa pogledaš tudi na tem naslovu Creative AutoUpdate. Jest sem do sedaj vse s tukaj dol vlekel za Audigy2.
PS: Stran dela samo v internet explorerju.
lp
Lisko
Lisko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problemi z Audigy 2 NX (osnovna plošča z Nforce)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1171 (1086) | mrTwelveTrees |
» | mp3 predvajalanikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1830 (1608) | tigra |
» | Audigy2 ZS DriverjiOddelek: Strojna oprema | 2327 (2092) | WhiteWolf |
» | Audigy2 ZS @ youp-pax A4 PROSIM POMAGITE!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1498 (1367) | rokxboy |
» | SB Live PlatinumOddelek: Zvok in slika | 1044 (886) | delfinus |