Forum » Zvok in slika » dvd 2806x - problemi.
dvd 2806x - problemi.

juremateja ::
živjo
jast imam pa gorenje dvd 2806x pa ne morem gledat posnetkov ko jih spečem na cd iz digitalca slike vidim za posnetek mi pa napiše da codec ni podprt.Prosim te če mi znaš pomagat kaj lahko naredim in kje dobim ta codec če sploh obstaja
že vnaprej hvala za pomoč
jast imam pa gorenje dvd 2806x pa ne morem gledat posnetkov ko jih spečem na cd iz digitalca slike vidim za posnetek mi pa napiše da codec ni podprt.Prosim te če mi znaš pomagat kaj lahko naredim in kje dobim ta codec če sploh obstaja
že vnaprej hvala za pomoč
- zaklenilo: Stepni Volk ()

Stepni Volk ::
Poglej si pravila glede naslavljanja tem, ter podvajanja le teh. Tema obstaja mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem uvoziti .avi datotek v Sony Vegas 7.0Oddelek: Programska oprema | 2764 (2400) | opeter |
» | Spc Music Format (Moj kodek) razlike v zvoku.. (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8066 (5372) | dukenukem |
» | Pretvorba DV v DivXOddelek: Zvok in slika | 3587 (2490) | teoo |
» | filmčki snemani z digitalcem.Kako vstavit zvok?Oddelek: Zvok in slika | 1856 (1667) | CaqKa |
» | Filmi ne delajo in ne delajo...grhhhh....!!!!Oddelek: Zvok in slika | 2455 (2021) | Damjan Jagar |