Forum » Pomoč in nasveti » Problem Ozadja, gledanja slik,...
Problem Ozadja, gledanja slik,...
maticm ::
Imam en velik problem! Zadnjič sem se nekaj igral in spremenil ozadje! Potem sem hotel nastaviti nazaj in glej ga zlomka - ne dela mi Windows picture & fax viewer. če pa nastavim ozadje v lastnostih pa se pojavi sledeč problem
Ima kdo kakšno idejo da bi imel spet lepo ozadje?
Zakaj mi ne funkcionira Windows picture & fax viewer?
Ima kdo kakšno idejo da bi imel spet lepo ozadje?
Zakaj mi ne funkcionira Windows picture & fax viewer?
MihaFirst ::
glej, poskus tole:
greš v Moje dokumente > Moje slike in odpre sliko, ki jo hočeš postavit za ozadje (Prewiev). Nato na predogled (ne na ikono) slike klikni z desnim gumbom in izberi "Set as Desktop Background"
Moral bi delat
greš v Moje dokumente > Moje slike in odpre sliko, ki jo hočeš postavit za ozadje (Prewiev). Nato na predogled (ne na ikono) slike klikni z desnim gumbom in izberi "Set as Desktop Background"
Moral bi delat
www.gamma.si
maticm ::
problem je bil v Nova luknja v Windowsih povzroči Infocon Yellow (07:15). Sem vtipkal v run sledečo rešitev za odpravo luknje pa potem ne dela program za gledat slike!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razlog za upočasnitev starih računalnikov?Oddelek: Strojna oprema | 5344 (3947) | cegu |
» | My Computer in ozadjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1279 (1177) | marko88 |
» | Desktop problemi z ozadjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1419 (1301) | stalker |
» | Nova luknja v Windowsih povzroči Infocon Yellow (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 11287 (8689) | denial |
» | Noče odpirat slikOddelek: Pomoč in nasveti | 1026 (986) | Evil mind |