Forum » Izdelava spletišč » Mysql 5.0.18 in php5 delujeta a strani se ne prikazujejo
Mysql 5.0.18 in php5 delujeta a strani se ne prikazujejo
klevic ::
Lp
Na novo sem nadgradil mysql5 in php5 oba "modula" delujeta na serverju kot je potrebno, brez errorjev.
Ko pa testno postavim nov portal (mambo), naredim normalno novo bazo v katero mi mambo brez težav vpiše tabele....inštalacijo končam brez napak. Izbrišem install direktorij....
Nato vpišem inme internetne strani in dobim samo belo! Enako se mi zgodi še pri 5h straneh ki uporabljajo php in mysql
Kaj je narobe
ps: ali lahko to povzroči kodna tabela UTF8_slovenian_ci?
Na novo sem nadgradil mysql5 in php5 oba "modula" delujeta na serverju kot je potrebno, brez errorjev.
Ko pa testno postavim nov portal (mambo), naredim normalno novo bazo v katero mi mambo brez težav vpiše tabele....inštalacijo končam brez napak. Izbrišem install direktorij....
Nato vpišem inme internetne strani in dobim samo belo! Enako se mi zgodi še pri 5h straneh ki uporabljajo php in mysql
Kaj je narobe
ps: ali lahko to povzroči kodna tabela UTF8_slovenian_ci?
www.gwost.com
Phoebus ::
Probaj www.tvoja-domena.com/path/index.php
Če bo to delalo:
1) preveri da nimaš index.html, index.cgi, ali kaj podobnega v rootu
Če bo to delalo:
1) preveri da nimaš index.html, index.cgi, ali kaj podobnega v rootu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razobličenje spletne strani Pravne fakultete (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 17434 (12422) | gzibret |
» | PHP - enostavno spreminjanje vsebinOddelek: Izdelava spletišč | 1178 (1084) | svejk |
» | Selitev mamba iz linux na windows server!Oddelek: Izdelava spletišč | 1120 (972) | CCfly |
» | apache za linux problemčkiOddelek: Izdelava spletišč | 969 (842) | CCfly |
» | kaj programirate/delate nasploh?Oddelek: Programiranje | 3167 (2123) | Reso |