Forum » Programiranje » 3DState Game Engine, ima kdo izkusnje ??
3DState Game Engine, ima kdo izkusnje ??
Andruxa ::
Zdravo,
ce je na tem forumu morda kdo ki ima izkusnje s tem enginom ga prosim da mi malo pomaga.
Ne najdem nacina, da bi v njihovem world builderju izlocil vse poligone ki so po defoltu notri.
Tudi ni mogoce zaceti z nule ampak moras izbrati template kar mi ni jasno zakaj ...
Ali obstaja kaksen boljsi editor za ta format ( .wld, .morfit,.3dstate ) , jaz ga ne najdem ...
Rad bi se znebil vseh staticnih objektov in imel samo background ( vesolje ), pa mi se ta background
nalepi samo do polovice, ... casa pa imam zelo malo in izgubljam zivce.
Andrej
ce je na tem forumu morda kdo ki ima izkusnje s tem enginom ga prosim da mi malo pomaga.
Ne najdem nacina, da bi v njihovem world builderju izlocil vse poligone ki so po defoltu notri.
Tudi ni mogoce zaceti z nule ampak moras izbrati template kar mi ni jasno zakaj ...
Ali obstaja kaksen boljsi editor za ta format ( .wld, .morfit,.3dstate ) , jaz ga ne najdem ...
Rad bi se znebil vseh staticnih objektov in imel samo background ( vesolje ), pa mi se ta background
nalepi samo do polovice, ... casa pa imam zelo malo in izgubljam zivce.
Andrej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos podatkovOddelek: Mobilne tehnologije | 2466 (2206) | Compufreek |
» | Background JavascriptOddelek: Izdelava spletišč | 665 (545) | MrBrdo |
» | CSS problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9833 (7632) | nuuush |
» | C# FailOddelek: Programiranje | 1287 (936) | nuclear |
» | Design 3 div okvirjev ?Oddelek: Izdelava spletišč | 1673 (1592) | mte |