Forum » Pomoč in nasveti » linux PROBLEM
linux PROBLEM
spacejam ::
DOBIL SEM RAZICICO 8 linux mandrake in nastaja mi problem pri instalaciji in sicer:
vrzem cd v PIONEER DVD se start izberem vse opcije do security level nato mi napise:
test_for_bad_drives:cant even read (input/output)
ve kdo kako ga lahko instaliram drugace npr iz diska saj sem ze poskusil dat drugi CDROM pa je pisalo isto!
hvala za pomoc
vrzem cd v PIONEER DVD se start izberem vse opcije do security level nato mi napise:
test_for_bad_drives:cant even read (input/output)
ve kdo kako ga lahko instaliram drugace npr iz diska saj sem ze poskusil dat drugi CDROM pa je pisalo isto!
hvala za pomoc
Space-jam Team & Co.
miranpozar ::
To se rado dogaja, če imaš dve CD enoti (DVD in CDRW naprimer). Probaj eno odklopit.
Lahko ga tudi moti neprepoznava kontrolerja diska (kakšno eksotično čudo od plate, ipd.)
Lahko ga tudi moti neprepoznava kontrolerja diska (kakšno eksotično čudo od plate, ipd.)
hvala za ogovor vendar ni v tem problem, ugotovil pa sem se da mi javi isto napako ko provam install pgnati z diska, mogoce pa je problem z maticno?
Space-jam Team & Co.
dr.J ::
Katero mamaplato pa imaš? Navedi točen model!
Če imaš disk priklopljen na kakšen HighPoint kontroler (Abit plata z RAIDom), potem zna biti to vzrok.
Če imaš disk priklopljen na kakšen HighPoint kontroler (Abit plata z RAIDom), potem zna biti to vzrok.
iam ABIT kg7 lite sam in Atlona 1400 in disk quantium fireball ter pioneer DVD.
P.S. upam da je kaka resitev
P.S. upam da je kaka resitev
Space-jam Team & Co.
sporhetC ::
Đuro ....
Nabavi windows 3.11E.
No problemo.
Proradi na svakom sistemu....
Nabavi Mandrake 8.1.
Nabavi windows 3.11E.
No problemo.
Proradi na svakom sistemu....
Nabavi Mandrake 8.1.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen računalnik imate pa vi? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 16867 (8906) | Vlad Tepeš |
» | Kater CD-ROM?Oddelek: Kaj kupiti | 1877 (1341) | Clemento |
» | Racunalnik za digitalno obdelavoOddelek: Kaj kupiti | 2406 (1996) | 3LeR. |
» | Prevec IDE naprav???Oddelek: Strojna oprema | 1394 (1096) | Apek |
» | Nov PCOddelek: Kaj kupiti | 1539 (1183) | jakinj |