Forum » Pomoč in nasveti » Kopiranje zaščitenih dvd-jev
Kopiranje zaščitenih dvd-jev
kalcek16 ::
Zanima me s katerim programom bi lahko kopiral zaščiten dvd, rabu bi ga za domačo uporabo.
;-) ::
Blefiraj ti drugemu!
Če ga rabiš za domačo rabo maš zaščitenga dovolj...
A je sploh legalno razbijat zaščite???? (sam tak informativno me zanima)
Če ga rabiš za domačo rabo maš zaščitenga dovolj...
A je sploh legalno razbijat zaščite???? (sam tak informativno me zanima)
smonito ::
Pozdravljen!
Jaz večinoma uporabljam DVD Shrink, ki je zelo dober potem pa še imaš AnyDvd vendar pri tem se moraš registrirat pa DVD Decrypter...
Odločitev je tvoja!!!
Lp
Jaz večinoma uporabljam DVD Shrink, ki je zelo dober potem pa še imaš AnyDvd vendar pri tem se moraš registrirat pa DVD Decrypter...
Odločitev je tvoja!!!
Lp
Dejancek ::
EWEER :
Mulc je res dvomljiv, ampak vseeno...
Imam tud jaz nekaj DVDjev doma(original) in bi si res rad naredil kopijo, ker nikol ne veš.
Ampak so zaščiteni, tak da te programi kot so Shrink, Decrypter in to jih ne prebavi...
Kaj nam ostane ?
Mulc je res dvomljiv, ampak vseeno...
Imam tud jaz nekaj DVDjev doma(original) in bi si res rad naredil kopijo, ker nikol ne veš.
Ampak so zaščiteni, tak da te programi kot so Shrink, Decrypter in to jih ne prebavi...
Kaj nam ostane ?
Tomas 33 ::
EVEER zakonsko vprašljiva je zaščita na DVD-jih, saj si imaš pravico za lastno uporabo izdelati varnostne kopije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za kopiranje DVD v DVD?Oddelek: Zvok in slika | 6250 (2745) | CaqKa |
» | Backup DVD-jevOddelek: Zvok in slika | 728 (609) | axee |
⊘ | AnyDVD, DVD clone, DVD shrink, DVD Decrypter .......Oddelek: Pomoč in nasveti | 3375 (3178) | MihaFirst |
» | program za snemanje dvd-jevOddelek: Programska oprema | 5752 (5602) | mirkuma |
» | tezave s kopiranjem dvd-jaOddelek: Zvok in slika | 2472 (2105) | frenkb |