» »

brisanje e-strani

brisanje e-strani

marsika ::

Lep pozdrav vsem, imam tezavo, ki je zal ne znam resiti sama, zato vas prosim, ce mi lahko pomagate: kako lahko izbrisem e-stran zaradi napacne objave? Hvala :)

mte ::

e-stran? Kaj pa je to? Si lahko malo bolj natančna?
lp

marsika ::

Internetna stran, se opravičujem, če sem se narobe izrazila.

mte ::

Še vedno premalo informacij. Kaj pojmuješ kot "brisanje"? Kako si stran sploh dodala? Kje? Na kakšen način? "Dodajanje" in "brisanje" strani ni narejeno vedno samo na en način.
lp

marsika ::

Na www.moj-album.com sem dala v svoj album različne slike, potem pa sem v nek mali oglas skopirala napačen link in s tem dala povezavo do napačne slike. Ker zadeve v samem oglasu ne morem popraviti sama, sem mislila, da bi morda šlo, da zadevo, stran s sliko, preprosto izbrišem - svoj album sem sicer izbrisala, vendar slika še vedno ostaja na internetu, če kliknem na njen link iz oglasa. Hvala za potrpežljivost in pripravljenost pomagati :)

mte ::

Hja..kako to, da oglasa ne moreš popraviti? Nimaš v oglasniku svojega uporabniškega imena, s katerim si dodala oglas? Če oglasnik kar anonimno dovoli objavljanje, je precej čuden. Kakšen oglasnik je to? Sicer bi tvoja ideja (da zbrišeš sliko in ne oglasa) delovala, vendar naj bo to zadnja možnost, če ne bo druge.
V tem primeru te vprašam, če si 100% prepričana da si izbrisala album? Če si, mogoče rabijo pri moj-album.com nekaj časa, da zabeležijo tvoj izbris in dejansko izbrišejo vsebino. Možnost obstaja tudi, da je slika shranjena v začasnih datotekah tvojega brskalnika in je drugi ne vidijo.
lp

marsika ::

Album najbrž je izbrisan, če se prijavim s vojim geslom in up. imenom, slik več ne vidim. Če pa iz oglasa skopiram link v brskalnik, mi sliko še vseeno najde. Tako da res ne vem, kaj naj... Administratorju sem poslala sporočilo glede oglasa, če bo tako prijazen, bo link oz. oglas izbrisal, drugače pa pač ne. Bom morala biti drugič bolj previdna. Kako pa bi lahko izbrisala sliko, ki mi jo na linku še vedno odpre? Se to sploh da?

Izi ::

Brskalniki uporabljajo cache in ti mogoče zato prikazuje slike iz cache (začasnega direktorija brskalnika), čeprav jih na internetu ni več.
Še enkrat odpri brskalnik in pojdi na stran z albumom, potem pa klikni "Reload", da se vse skupaj še enkrat naloži iz interneta in ne iz začasnega direktorija brskalnika.
Probaj zbrisati ves Cache iz brskalnika.

Možno, da je to problem.
Ljudje dostikrat pozabijo na cache :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3654490640 (1439) bastadu
»

letgo vs bolha oglasniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18534879 (14458) shadeX
»

Diler.si - uradni Bolha killer je live (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
24050293 (24217) Blinder
»

Zakaj se Google najbolj boji Amazona

Oddelek: Novice / Ostale najave
4611621 (9278) Jst

Več podobnih tem