Forum » Kaj kupiti » kdaj kupiti
kdaj kupiti
juxy ::
mogoče se vam bo vprašanje zdelo zelo bedasto, ampak vseeno.. v bližnji ali dalnji prihodnosti si mislim kupiti računalnik vendar se ne morem odločiti kdaj ga kupim.. ali letos jeseni ali raje poleti 2007.
za leto 2007 razmišljam zaradi novih grafičnih (podpora directx 10) novi procesorji, podnožja in seveda XDR RAM... resno povejte mi svoje mnenje kdaj bi se najbolj splačalo kupiti računalnik..
za leto 2007 razmišljam zaradi novih grafičnih (podpora directx 10) novi procesorji, podnožja in seveda XDR RAM... resno povejte mi svoje mnenje kdaj bi se najbolj splačalo kupiti računalnik..
opeter ::
Počakaj vsaj do takrat, da pride ven Windows Vista (predpostavljam, da si Windows user in big gamer, ker te drugače DX10 ne bi mikal, mer ne? ).
No, kot si si že sam odgovoril: pridejo ven nove grafične, novi procesorji (Conroe serija od Intela, AMD-jev K8L), mogoče postane DDR2 RAM standard res to, kar je danes DDR1... večji/hitrejši/cenejši diski, Blue-Ray pa HDVD enote, itn. Novi OS-i (Windows Vista, Apple MacOS X Leopard), novi UI za Linux, kot so KDE 4, Gnome 2.5 (mogoče celo 3). Po mojem se splača počakat še teh nekaj mesecev.
Jaz pa čakam na naslednike PowerMac-ov... mogoče bodo v novih Macih 2x po 2 jedra Conroe... . No v glavnem prihajajoči meseci/prihajaoče leto bo precej zanimivo. Dogajalo se bo kar nekaj.
No, kot si si že sam odgovoril: pridejo ven nove grafične, novi procesorji (Conroe serija od Intela, AMD-jev K8L), mogoče postane DDR2 RAM standard res to, kar je danes DDR1... večji/hitrejši/cenejši diski, Blue-Ray pa HDVD enote, itn. Novi OS-i (Windows Vista, Apple MacOS X Leopard), novi UI za Linux, kot so KDE 4, Gnome 2.5 (mogoče celo 3). Po mojem se splača počakat še teh nekaj mesecev.
Jaz pa čakam na naslednike PowerMac-ov... mogoče bodo v novih Macih 2x po 2 jedra Conroe... . No v glavnem prihajajoči meseci/prihajaoče leto bo precej zanimivo. Dogajalo se bo kar nekaj.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Tilen ::
Ce si geek ga kupi zdaj in 2007 ponovno. Drugače pa je vse odvisno od tega kakpnega imaš zdaj. DX10 bo res mogoče 2007, prve igre pa 2008 tako da ne delat panike z DX :P
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup novega računalnika-zdaj ali počakati?Oddelek: Kaj kupiti | 2002 (1091) | MEDENA |
» | se splača am2????Oddelek: Kaj kupiti | 2252 (1553) | kuglvinkl |
» | Nova anketa: letošnja nadgradnja strojne opreme (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7711 (5960) | PrimozR |
» | AMD predstavil AM2 procesorjeOddelek: Novice / Procesorji | 5133 (3424) | balocom |
» | Po prvih testih se je Conroe odrezal zelo dobroOddelek: Novice / Procesorji | 5748 (3552) | Bistri007 |