» »

avdio cd

avdio cd

Dado-prlek ::

lepo pozdravljeni

primer :
rad bi posnel nekaj komadov muzike v obliki audio cd-ja s tem da bi bilo tako ,
da bi se pred koncem prvega komada že začel vrtet drugi komad ( da bi bil prehod iz enega komada v drugi zmiksan ),
ko pa bi zapekel recimo 20 komadov pa bi rad da bi lahko kljub temu preklapljal po komadih ( da nebi bil en komad velik recimo 80 minut)
upam da sem povedal bistvo kaj bi rad :8)

že v naprej hvala za pomoč

teedy ::

Če uporabljaš Nerota probaj tako, da oblkjukaš na sliki označeno, ko pa hočeš presledke, pa samo odkljukaš, nevem če sem razumel tvoje vprašanje, upam pa, da ti bo pomagalo
[img]http://www2.shrani.si/thumbs/slika14789...

Opala, sem nekaj zamočil pri linku:D

5er--> ::

Pri ne-wizard mode pa daj "Pause" na 0. (Klikni na pesem z desno miškino tipko -> Properties -> Pause: 0 Seconds)
[Prvi pesmi premora ne moreš spremenit na manj kot 2 sec... itq pa je to začetek CD-ja, tako da ne moti.]

neres ::

teedy in 5er--> nista razumela. (Sicer pa ne moreš dosti pričakovat od ljudi, ki uporabljajo defeault WindowsXP izgled.>:D )

Dado-prlek: Za to obstaja več programov, eden izmed bolj enostavnih je CD Architect, kjer lahko tudi zapečeš CD.

(Sicer pa ne moreš dosti pričakovat od ljudi, ki uporabljajo defeault WindowsXP izgled.>:D )
Ti pa maš ideje:\ :\

hvala vsem za odbovore ampak zgleda da se nismo razumeli :(

bom probal še program cd arhitect pa bomo videli če je to to kaj hočem :8)

hvala

Han ::

No, a je kej ratal? Drugače v programih za snemanje poišči funkcijo 'crossfade'...

še vedno nič

|SNap| ::

Han ti je pravilno povedal. "Crossfading" se imenuje to, kar ti iščeš.

Crossfading je nekaj takega, ampak je problem ker prenese konec prvega komada v drugi komad namesto drugega v prvega.

aja pa še to mi javi
" cd specificatino allows only 2-3 seconds pause for the first track "

5er--> ::

Za prvi track pusti tisti 2 sec premor, ker je ta premor pred začetkom predvajanja 1. pesmi. Ergo, ti ne boš slišal premora.

Han ::

Hmm, a ni vseeno, če se prenese konec prvega v drugi komad ali začetek drugega v konec prvega? :\

Za bolj resno (profesionalno) mešanje komadov uporabi namenski program za delo z zvočnimi posnetki, npr. Adobe Audition.

hvala vsem za odgovore bom moral biti zadovoljen z Crossfading.

hvala in lep pozdrav

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca (strani: 1 2 3 4115 116 117 118 )

Oddelek: Sedem umetnosti
58551032724 (10779) SVGA
»

Blue screen

Oddelek: Pomoč in nasveti
6794 (721) atomc
»

dvd pekač in kako na dvd zapečti napis,sliko namesto etikete

Oddelek: Programska oprema
101800 (1652) JOKER
»

Racunalnik mi dela navpicne crtem ??? Kaj takega se nisn vido.

Oddelek: Pomoč in nasveti
61053 (844) bobbycek
»

alias DJtime

Oddelek: Programska oprema
10986 (848) Popcek

Več podobnih tem