Forum » Programska oprema » avdio cd
avdio cd
Dado-prlek ::
lepo pozdravljeni
primer :
rad bi posnel nekaj komadov muzike v obliki audio cd-ja s tem da bi bilo tako ,
da bi se pred koncem prvega komada že začel vrtet drugi komad ( da bi bil prehod iz enega komada v drugi zmiksan ),
ko pa bi zapekel recimo 20 komadov pa bi rad da bi lahko kljub temu preklapljal po komadih ( da nebi bil en komad velik recimo 80 minut)
upam da sem povedal bistvo kaj bi rad
že v naprej hvala za pomoč
primer :
rad bi posnel nekaj komadov muzike v obliki audio cd-ja s tem da bi bilo tako ,
da bi se pred koncem prvega komada že začel vrtet drugi komad ( da bi bil prehod iz enega komada v drugi zmiksan ),
ko pa bi zapekel recimo 20 komadov pa bi rad da bi lahko kljub temu preklapljal po komadih ( da nebi bil en komad velik recimo 80 minut)
upam da sem povedal bistvo kaj bi rad
že v naprej hvala za pomoč
teedy ::
Če uporabljaš Nerota probaj tako, da oblkjukaš na sliki označeno, ko pa hočeš presledke, pa samo odkljukaš, nevem če sem razumel tvoje vprašanje, upam pa, da ti bo pomagalo [img]http://www2.shrani.si/thumbs/slika14789...
5er--> ::
neres ::
teedy in 5er--> nista razumela. (Sicer pa ne moreš dosti pričakovat od ljudi, ki uporabljajo defeault WindowsXP izgled. )
Dado-prlek: Za to obstaja več programov, eden izmed bolj enostavnih je CD Architect, kjer lahko tudi zapečeš CD.
Dado-prlek: Za to obstaja več programov, eden izmed bolj enostavnih je CD Architect, kjer lahko tudi zapečeš CD.
teedy ::
(Sicer pa ne moreš dosti pričakovat od ljudi, ki uporabljajo defeault WindowsXP izgled. )
Ti pa maš ideje
Ti pa maš ideje
hvala vsem za odbovore ampak zgleda da se nismo razumeli
bom probal še program cd arhitect pa bomo videli če je to to kaj hočem
hvala
bom probal še program cd arhitect pa bomo videli če je to to kaj hočem
hvala
Crossfading je nekaj takega, ampak je problem ker prenese konec prvega komada v drugi komad namesto drugega v prvega.
aja pa še to mi javi
" cd specificatino allows only 2-3 seconds pause for the first track "
" cd specificatino allows only 2-3 seconds pause for the first track "
5er--> ::
Za prvi track pusti tisti 2 sec premor, ker je ta premor pred začetkom predvajanja 1. pesmi. Ergo, ti ne boš slišal premora.
Han ::
Hmm, a ni vseeno, če se prenese konec prvega v drugi komad ali začetek drugega v konec prvega?
Za bolj resno (profesionalno) mešanje komadov uporabi namenski program za delo z zvočnimi posnetki, npr. Adobe Audition.
Za bolj resno (profesionalno) mešanje komadov uporabi namenski program za delo z zvočnimi posnetki, npr. Adobe Audition.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca (strani: 1 2 3 4 … 115 116 117 118 )Oddelek: Sedem umetnosti | 1032724 (10779) | SVGA |
» | Blue screenOddelek: Pomoč in nasveti | 794 (721) | atomc |
» | dvd pekač in kako na dvd zapečti napis,sliko namesto etiketeOddelek: Programska oprema | 1800 (1652) | JOKER |
» | Racunalnik mi dela navpicne crtem ??? Kaj takega se nisn vido.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1053 (844) | bobbycek |
» | alias DJtimeOddelek: Programska oprema | 986 (848) | Popcek |