Forum » Kaj kupiti » Merilnik temperatur (v hiši) - aka vremenska postaja
Merilnik temperatur (v hiši) - aka vremenska postaja
fictionel ::
Zdravo!
Za doma rabim en ličn merilnik temperatur, vendar pa - kar sem gledal - vsi ponujajo prikaz največ 2eh temperatur (z možnostjo dokupa več senzorjev). Vendar pa še vedno kažejo le enega izmed senzorjev - treba ročno preklapljati.
Pozna kdo kakšno tako stvar, ki bi prikazovala 3 temperature: 2 različna prostora + zunaj? Ne bi kakšnih dodatnih funkcij - želim dobiti čimugodneje.
Hvala
Za doma rabim en ličn merilnik temperatur, vendar pa - kar sem gledal - vsi ponujajo prikaz največ 2eh temperatur (z možnostjo dokupa več senzorjev). Vendar pa še vedno kažejo le enega izmed senzorjev - treba ročno preklapljati.
Pozna kdo kakšno tako stvar, ki bi prikazovala 3 temperature: 2 različna prostora + zunaj? Ne bi kakšnih dodatnih funkcij - želim dobiti čimugodneje.
Hvala
Daresan ::
Poleg osnovnega sistema, ki ima samo en senzor je potrebno dokupiti še katerga in to je to. Sam imam Oregona z tremi senzorji zunaj in to je to
Dare
Daresan ::
Že sam sistem je bil z enim senzorjem 25.000 sit, ne morem se pa spomniti kolko sem doplačal za ostala dva, na pamet cerka 4.000 sit, tako da mi zdaj merijo temp okoli bajte in v dnevni seveda. Je pa res,da se da dobiti tudi cenenjše, kar pa ne vem glede kvaitete, že tale se kar fino trudi papati baterije, ker je radiocontrol tako, da ves čas ekaj melje ha ha, razmilsi če res rabiš, ni tako poceni, da bi samo meril temepraturo okoli hiše.
lp
lp
Dare
fictionel ::
jz sm najdu tegale oregona 628 za 17ksit z enim senzorjem. Za drugi senzor pa ni blo cene :)
Na kolk časa pa menjaš baterije?
Na kolk časa pa menjaš baterije?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vodno ali zračno za P4? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5622 (4534) | mimax |
» | Kero optično miško???Oddelek: Kaj kupiti | 1722 (1333) | blue96 |
» | katero miško za okoli 5.000sit??Oddelek: Kaj kupiti | 1724 (1338) | azeed |
» | Athlon T-bird 1.2 - VROCE!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1809 (1648) | VASkO |
» | Prikaz temperatureOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2775 (2435) | Bungee- |