Forum » Izdelava spletišč » Spletna trgovina
Spletna trgovina
luli ::
Pri izdelavi spletnih strani sem relativno nov. Sedaj pa sem se moral lotiti tudi te stvari. Delam spletno stran http://www.dvbshop.si. Probleme imam pri trgovini (VirtueMart za Joomla) nikakor ne vem, kako nastaviti stroške pošiljanja. Rad bi, da bi bili stroški vezani na težo paketa (vem, da morem vnesti za vsak kos v trgovini težo). Prosil bi, da mi povete kako se lotiti zadeve in kateri modul uporabiti.
Hvala!
Hvala!
gregy ::
sicer ne poznam odgovor na tvoje vprašanje, manjka pa ti osnovno .. pogoji nakupa .. stroški dostave, reklamacije .. da si jih stranka ogleda preden da nekaj v košarico .. ja pa EUR
Se zahvaljujem za nasvete. Odpravil (vsaj mislim) sem napisane težave. Prosim za več nasvetov in se v naprej zahvaljujem.
Ročno sem dopisal. Mislim, da VirtuMart ne podpira cen v več valutah, če pa mi pa postopek ni znan. Končni račun bom priložil pošiljki. Če ima kdo več izkučenj s to trgovino (VirtueMart) se priporočam.
Penny ::
Jaz bi pa potreboval pomoč pri implementaciji monete v virtuemart, če ima kdo kaj izkušenj bi se priporočal.
lp
lp
Tenks!!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVB-C pci kartica - Tv na računalnikuOddelek: Zvok in slika | 1670 (1593) | NoXy |
» | Spletna Trgovina (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 22823 (18837) | Gandalfar |
» | Vzpostavitev Računalniške trgovineOddelek: Kaj kupiti | 4671 (3053) | janezek67 |
» | Brezplačno do internet trgovineOddelek: Izdelava spletišč | 2791 (1624) | rok15 |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7385 (5452) | Tiash |