Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik ne dela!!!
Računalnik ne dela!!!
ares ::
LP!!!
Računalnik mi sploh več ne pokaže namizja in samo neki "load", prej mi je še pokazu, včasih, zdej mi pa sploh ne pokaže več...., ne vem a je to kakšen virus al kaj.Kako se tega rešim, da mi bo računalnik spet deloval pravilno????
Računalnik mi sploh več ne pokaže namizja in samo neki "load", prej mi je še pokazu, včasih, zdej mi pa sploh ne pokaže več...., ne vem a je to kakšen virus al kaj.Kako se tega rešim, da mi bo računalnik spet deloval pravilno????
elasto_mania ::
probaj zagnat na safe če si kak program dal ki preobremenjuje sistem ga vrži iz automatik start in potem dej na noramlen zagon.
ares ::
Še nekaj!!
Kako točno to nardiš, glede tega da premakneš iz "avtomatik start" program, ki preobremenjuje računalnik? Pa mogoče veš še za kakšno rešitev, če ni ta taprava?Hvala za odgovore
Kako točno to nardiš, glede tega da premakneš iz "avtomatik start" program, ki preobremenjuje računalnik? Pa mogoče veš še za kakšno rešitev, če ni ta taprava?Hvala za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | samodejno ugašanje rač. in pojav blue screen-aOddelek: Pomoč in nasveti | 1087 (993) | berlusconi |
» | Madafaka ALI kateri ad-block-er ne posiljuje CPU-ja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3065 (2820) | slitkx |
» | ne pride v Win z 4 x ram (2x ali 3x ok)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1670 (1486) | r3dkv1c4 |
» | Po nekaj sekundah prižganega računalnika izgubim sliko.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1059 (800) | Freezy |
» | php funkcijaOddelek: Izdelava spletišč | 1754 (1487) | simon |