» »

Ukradli so mi geslo, zakaj ga ne morem spremenit?

Ukradli so mi geslo, zakaj ga ne morem spremenit?

deejay2 ::

A je komu jasno, zakaj ne morem vec spremenit gesla na tistem mejlu, ki ga imam za MSN. Ukradli so mi namrec geslo od tega mejla. Za to, da dobim nazaj svoj mejl, sem naredil sledece. Pred priklopom v msn sem zalaufal spodaj funkcijo "Ste pozabili svoje geslo?", potem me vrze na eno stran, kjer sem izbral, da naj mi posljejo Ponastavitev gesla na nadomestni naslov. Potem sem sel na ta nadomestni naslov, kjer sem dobil nov mejl, ga odpru, kliknu na link za Ponastavitev gesla in potem vpisal se enkrat ta email, ki bi mu rad spremenil geslo (to je ta za MSN). Problem pa je, ker mi po tem ko ga napisem napise "E-poštni naslov je napačen. Poskusite znova.". Noce it naprej. Ni mi jasno, zakaj mi to napise? Vseeno bi jest mogu dobit na nadomestni naslov password in spremenit geslo. Ampak ne vem zakaj mi napise prej omenjeno stvar.

r5r ::

Lahko ti niso le spremenili gesla, ampak tudi nadomestni naslov... :\
And it makes me wonder.

deejay2 ::

To sem tud jest pomislil, ampak sem malo pogledal v nastavitve hotmaila in nisem nikjer nasel moznosti, da si spremenis nadomestni naslov.

deejay2 ::

Tolk pogledov pa samo en odgovor :(.

AlienGT ::

Kaj pa če bi si odprl nov account?
Važno je da se dela, pa četudi škoda.

deejay2 ::

To sm tud naredil, ampak imam na prejsnjem kar nekaj kontaktov, ki jih ne vem na pamet. Tako sem ostal brez njih sedaj, zato bi tudi rad prisel nazaj do njih.

sexzor ::

Verjetno ti je shranjevalo msn pogovore... ko pogledas v tisto mapo mas vsaj imena s katerim si si pisal, in potem samo dodaj .hotmail, .gmail.... in moras najdit svoje stare kolege :)
Glih tk je pa nc drgac


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gmail

Oddelek: Pomoč in nasveti
475935 (4146) tattoo
»

MSN fail

Oddelek: Loža
5600 (562) iNooby
»

hotmail password crack (not a joke)

Oddelek: Informacijska varnost
224173 (2832) bluefish
»

Kako odmrznit msn?

Oddelek: Pomoč in nasveti
464544 (2261) enxtip
»

geslo v gmailu

Oddelek: Pomoč in nasveti
3113280 (12548) tomaz-

Več podobnih tem