Forum » Programska oprema » Windows movie maker
Windows movie maker
rexmortali ::
Pozdrav vsem!
Imam problem z windows movie maker. Ko imam kakšen filmček v maniju collections mi ga normalno predvaja, ampak ko ga dam v storyboard je pa zvok, ampak je slika črna Ko ga pa shranim kot video je pa normalno vse, tud slika je. To ne bi bil problem sam če filmčke iz storyboarda ne predvaja ne moreš nič učinkov in tega dajat tko da prosim za pomoč!
Hvala, LP
P.S: Mogoče kdo ve še za kakšen podoben program kok wmm?
Imam problem z windows movie maker. Ko imam kakšen filmček v maniju collections mi ga normalno predvaja, ampak ko ga dam v storyboard je pa zvok, ampak je slika črna Ko ga pa shranim kot video je pa normalno vse, tud slika je. To ne bi bil problem sam če filmčke iz storyboarda ne predvaja ne moreš nič učinkov in tega dajat tko da prosim za pomoč!
Hvala, LP
P.S: Mogoče kdo ve še za kakšen podoben program kok wmm?
5er--> ::
Po mojem ti nagaja overlay. Poglej v nastavitvah grafične. Pri radeonu je bila včasih ena tečna stvar. Vedno, ko si zagnal video ti je osvetlitev, kontrast... vrglo na 0 in je bila zato slika črna.
Podobna programa:
Pinnacle Studio Plus 9.4.2.37
Adobe Premiere Pro 2.0
Podobna programa:
Pinnacle Studio Plus 9.4.2.37
Adobe Premiere Pro 2.0
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [WPF] Vrednost Textbox kot "angle" v AxisAngleRotation3DOddelek: Programiranje | 778 (713) | saule |
» | TV Star T1000 - DVB-T in media predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 9528 (7892) | asterix2000 |
» | Movie maker problemOddelek: Programska oprema | 1087 (976) | cnZz |
» | Problemi z gledanjem iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 1186 (993) | roland |
» | Grafična karica in televizijaOddelek: Strojna oprema | 1273 (938) | ||_^_|| |