Forum » Loža » Warp drive?
Warp drive?
keber ::
Nič takega ne piše v članku, da bi lahko rekel "Ou yeah, baby"
Še posebej uresničitev seznama The Warp Drive To-Do List bi znala delati zelo zahtevne probleme.
Pravzaprav mislim, da bomo prej celo vesolje konvertirali v Protokol (pa sem glede tega velik skeptik) kot pa švigali naokoli z warp driveom.
Še posebej uresničitev seznama The Warp Drive To-Do List bi znala delati zelo zahtevne probleme.
Pravzaprav mislim, da bomo prej celo vesolje konvertirali v Protokol (pa sem glede tega velik skeptik) kot pa švigali naokoli z warp driveom.
Grey ::
@Azrael:
Glede na to, da sta vpleteni vojska in NASA bo že moralo biti resno.
Ups...to ni ta novica. No v glavnem...omenjeni skupini se zelo zanimata za hyperdrive še posebej prva. Tako, da če bodo resno zagrabili bo najbrž še v mojem life-timeu.
Glede na to, da sta vpleteni vojska in NASA bo že moralo biti resno.
Ups...to ni ta novica. No v glavnem...omenjeni skupini se zelo zanimata za hyperdrive še posebej prva. Tako, da če bodo resno zagrabili bo najbrž še v mojem life-timeu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Grey ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov uspešen test genskega inženiringa za odpravo dednih bolezniOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5985 (4890) | vostok_1 |
» | CERN napravil in ujel antivodik (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 16673 (13889) | AtaStrudl |
» | Manjša pomoč za angleščino :DOddelek: Loža | 1322 (828) | mikena |
» | Delujoč model hiperprostorskega pogona (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11531 (8442) | antonija |
» | padec relativnostne teorijeOddelek: Znanost in tehnologija | 3006 (1971) | Fizikalko |