Forum » Pomoč in nasveti » Priročnik, knjiga za programski jezik C++ Kje?
Priročnik, knjiga za programski jezik C++ Kje?
iMark ::
Živjo!
Že naslov pove, da me zanima če obstaja kakšna knjiga ali priročnik ali vodič ali kar koli že v zvezi s programiranjem v jeziku C++., kr bi se rad kej nauču in nimam pojma o tem .
Če veste za kakšno knjigo prosim povejte ime (naslov) in kje bi se jo dalo dobit (če je na spletni trgovini).
Že naslov pove, da me zanima če obstaja kakšna knjiga ali priročnik ali vodič ali kar koli že v zvezi s programiranjem v jeziku C++., kr bi se rad kej nauču in nimam pojma o tem .
Če veste za kakšno knjigo prosim povejte ime (naslov) in kje bi se jo dalo dobit (če je na spletni trgovini).
Yohan del Sud ::
Mnja. A nebi najprej na spletu kaj poiskal?
Gradiva je dosti ampak ne v SLO. En zveščič se mi zdi je izdala Flamingo založba pred časom. Imam pa v knjižnici originalni priročnik kreatorja tega jezika. Tretja izdaja. V Ang. ZS...
Gradiva je dosti ampak ne v SLO. En zveščič se mi zdi je izdala Flamingo založba pred časom. Imam pa v knjižnici originalni priročnik kreatorja tega jezika. Tretja izdaja. V Ang. ZS...
www.strancar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ker program za delat programe?Oddelek: Programiranje | 975 (941) | iMark |
» | dramweaver mx 2004Oddelek: Izdelava spletišč | 984 (954) | Sambrosa |
» | učenje c++, ali pascala, ali pa delphija (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6150 (5139) | Brilko |
» | Kaj je to za en kovanec?Oddelek: Loža | 1341 (1004) | Stallone |
» | Lamer rab pumoc!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1799 (1557) | luni |