» »

Nedeljsko kosilo?!

Nedeljsko kosilo?!

krucymucy ::

Zdej glih po južni se sprašujem - mamo pri samo pri nas vsako nedeljo enako južno al mate še kje?? Pač goveja juha (al pa kakšna druga) in pa ne vrste krompir (pomfrit, pražen...) in pa pa neke sorte meso (ponavad govedina)...

ChiefThunder ::

ja, mi mamo glih tko; goveja župca je vedno pristna, zraven seveda govedina, krompir in solata... sej ne da bi bilo kj slabga s tem mišljeno... 8-)
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Matek ::

Same Here. Goveja župa, pečen piščanec in krompir. Malo dolgcajt postaja.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

DrSergioDJ ::

pr nas pa ne... itak je vse zblojen pr nas ( ure kosila ZELO varirajo, hehe ). Jemo pa pac kar nam prdne tisti dan/nedeljo :D
...

R0K ::

ja mi mamo tut standart v nedeljo in to men SUX.....župca še, sam pr govedini pa znorim, pol je pa ponavad še pražen krompir ki pa mi tut ne sede najbol....tko da sm ponavad v nedeljo vedno lačn....

Neo32 ::

Sam to prov ne mores vrjet kuko so nasi tastari nezanimivi. Isto je pr nas, vsako nedeljo isto, ok takrat k gremo vne jest je drgac jem kar hocem, sam drgac pa eno in isto. Sam priznajte da se goveja zupca prov prleze po hudi sobotni noci, an?

undefined ::

Goveja juha se vedno prileže! :D

BC3 ::

če je dobra, se ve

SkIDiver ::

Isti standard pr nas. Goveja župa, krompir, solata, goveje meso:D pa sladička če se komu da kj prpravt seveda

Kaboom ::

goveja juha z ribanci, solata, celi kuhan krompir / pire (v glavnem krompir), govedina, hren... pa sladica, kuj torta :P
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

Drugače je pa svinjski zrezek veliko boljši kot goveji...

Yohan del Sud ::

Mene pa stradajo.

Tr0n ::

Vsako nedeljo je drugace kosilo, ampak je pa res, da je tipicno slovensko nedeljsko kosilo ravno krompir (restan ali pomfri), goveja juha, solata in govedina :).

g0Run7 ::

pri nas pa nismo nikoli imeli teh klasik ob nedeljah. bi se mi kar odfukalo od župe pa krompirja :(

Gomar, raje en joint, e? >:D

ta stara dva niti ne, sta ornk na lisergično navajena, jst pa sem od takrat ko smo un post pisali itaq že na igli...

uf še nekaj sem mislu napisat pa bom raj zakinkau...|O

...aha zdej vem! pa to sem hotu povedat da je pa svinjski zrezek dost bolj kot goveji...

drgač pa župa goveja mora tut bit, bi rekli stari ate če ne bi na britofi bili ;(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: g0Run7 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kuharija,... oziroma kaj jeste? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13319440 (17144) Unknown_001
»

koliko € vam gre za hrano, na mesec? (strani: 1 2 3 4 5 )

20341905 (34698) nobodyelse
»

Naj Hrana

231620 (1062) Blum
»

Prehranjevalne navade skozi čas

452255 (1591) Boeing
»

kaj najraj vržete v trebušček (strani: 1 2 )

5313250 (12641) kuglvinkl

Več podobnih tem