Forum » Pomoč in nasveti » Win Me in chipset driverji
Win Me in chipset driverji
Shadowman-x ::
Imam problem, katerega ne znam rešiti in sicer kako se da nadgraditi driverje za Intelov chipset v Win ME.!?
Program z chipset driverji zaženem in vse dela OK dokler ne pridem do nalaganja, ko mi napiše, da nadgradnja ni potrebna in zadeva je zaključena.
Program z chipset driverji zaženem in vse dela OK dokler ne pridem do nalaganja, ko mi napiše, da nadgradnja ni potrebna in zadeva je zaključena.
RayFidelity ::
Ne vem kakšne tažave imaš, saj ti vendar računalnik javi, da ima že vse potrebne informacije o čipsetu, torej inštalacija novih gonilnikov ni potrebna, potrebna bi bila v win98, winME pa imajo že gonilnike v samem sistemu....
[It's The Little Things That Make You Crazy]
Shadowman-x ::
RayFidelity, tvoje poznavanje operacijskih sistemov je očitno še slabše kot moje, rabim pa pomoč nekoga, ki to stvar obvlada bolje kot jaz.
kuglvinkl ::
OK, sklepam, da je nadgradnja res potrebna in da Winsi lažejo. Pri Intlih ne vem, pri VIA chipsetu je ta fajl v standradni Install datoteki, kot bi denimo nalagal nek softwear. Potem enostavno rebootaš in konec.
Imaš ti fajle *.inf? Če da, potem je simple. V Device Managerju izbereš driver Update.
Jep, bo treba mal več povedat o plati in naboru. Pri Intlu nimajo pojma?
Imaš ti fajle *.inf? Če da, potem je simple. V Device Managerju izbereš driver Update.
Jep, bo treba mal več povedat o plati in naboru. Pri Intlu nimajo pojma?
Your focus determines your reallity
bexl ::
Živjo , ej a ti mogoče mlinček ne dela doberče ti , pusti ta čipset kar pri miru ker men je pol k sem instaliru vse nagajal da sem ponovno naložil O.S. in pustil originalne
kako je lepo biti glup!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel: ne nameščajte popravka za Spectre (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 22288 (17718) | AštiriL |
» | AMD Zen bo Ryzen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 24966 (21716) | m0LN4r |
» | Dell vostro a860 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 19061 (9145) | krneki0001 |
» | VIA z novimi procesorjiOddelek: Novice / Procesorji | 6275 (4349) | AngelOfDeath |
» | ocenite; AMD za INTEL ??Oddelek: Kaj kupiti | 1834 (1435) | Jure2k |