Forum » Pomoč in nasveti » Genius HomePage ?!?! Kje zaboga jo najdem ?!?
Genius HomePage ?!?! Kje zaboga jo najdem ?!?
OrlyTM ::
Rad bi prečekirov ene par artiklov k jih nudi Genius, pa nikjer ne najdem njih strani ???
A kdo pozna naslov ?
hvala
lp
OrlyTM
A kdo pozna naslov ?
hvala
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
OrlyTM ::
najlepša hvala ... ampak za tisti net ob genius se mi pa niti malo ni sanjalo :)))
sm probu že svašta ... alta vista ga nima listanga sploh
lp
OrlyTM
sm probu že svašta ... alta vista ga nima listanga sploh
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
matevzm ::
Vem, da je bil link ze napisan, samo je rekel, da ne najde, meni pa je v searcherju prvo padlo to ven, pa sem omenil.
Na splosno se mi zdi, da ima ogromno ljudi probleme z iskanjem po netu.
Za takele top domain stvari je meni najboljsi google, ce mu se malce poves podrocje (ta tw je bil malce tako, ker sem se spomnil, da so nekje tam, samo da imajo ogabno nenavaden naslov). Krasno zadane, altavista pa nasuje tristo krame, ki se jo niti ne da pregledati.
Jaz ostale searcherje zazenem sele, ko google ne da nic pametnega. Obicajno sta naslednja alltheweb in hotbot.
Se je pa iskanje precej spremenilo, vcasih si moral biti res tehnik, da si kaj nasel, sedaj pa (meni ze kar nenavadno) je najbolje, ce kar po anglesko poves, kaj rabis.
Na splosno se mi zdi, da ima ogromno ljudi probleme z iskanjem po netu.
Za takele top domain stvari je meni najboljsi google, ce mu se malce poves podrocje (ta tw je bil malce tako, ker sem se spomnil, da so nekje tam, samo da imajo ogabno nenavaden naslov). Krasno zadane, altavista pa nasuje tristo krame, ki se jo niti ne da pregledati.
Jaz ostale searcherje zazenem sele, ko google ne da nic pametnega. Obicajno sta naslednja alltheweb in hotbot.
Se je pa iskanje precej spremenilo, vcasih si moral biti res tehnik, da si kaj nasel, sedaj pa (meni ze kar nenavadno) je najbolje, ce kar po anglesko poves, kaj rabis.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero gostišče obiskati?Oddelek: Loža | 9933 (9328) | strictom |
⊘ | Windows XP RC1 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6142 (4865) | andrej |
» | ABIT DDR - platkaOddelek: Kaj kupiti | 1602 (1144) | asPeteR |
» | Trdi disk IBM 30GB - ribanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1392 (1267) | zile |
» | 3 tipke in miškaOddelek: Pomoč in nasveti | 1189 (1117) | birra |