Forum » Zvok in slika » Nakup Koss slušalk
Nakup Koss slušalk
Samoyed ::
Pozdravljeni,
sem ravno pred nakupom slušalk predvsem za MP3 player in se odločam za nakup modela Koss SportaPro o katerem sem sicer prebral kar nekaj pozitivnih testov. Zanimajo me tudi vaše izkušnje in mnenje o teh slušalkah hkrati pa me zanima ali je kje možno kupiti te slušalke pri nas in po kakšni ceni. V Avstriji sem pri Cosmosu zasledil ponudbo za 29.90€ pa me zanima tudi ali je ta cena primerna. Hkrati pa me zanimajo tudi cenovno podobne alternative. Vnaprej hvala in LP!
sem ravno pred nakupom slušalk predvsem za MP3 player in se odločam za nakup modela Koss SportaPro o katerem sem sicer prebral kar nekaj pozitivnih testov. Zanimajo me tudi vaše izkušnje in mnenje o teh slušalkah hkrati pa me zanima ali je kje možno kupiti te slušalke pri nas in po kakšni ceni. V Avstriji sem pri Cosmosu zasledil ponudbo za 29.90€ pa me zanima tudi ali je ta cena primerna. Hkrati pa me zanimajo tudi cenovno podobne alternative. Vnaprej hvala in LP!
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Stepni Volk ::
Teme za slušalke obstajajo, najdeš jih v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VOIP siolOddelek: Omrežja in internet | 3023 (2180) | poweroff |
» | Katero zvočno in slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 2535 (1894) | charlotte |
» | Kako kupiti vse za tv, kino, računalnik, surroundOddelek: Kaj kupiti | 2787 (2420) | Hevidi |
» | [Slušalke] do 10K SIT (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9811 (6335) | Fatboyslim |
» | Predvajalnik ipod ali kaj podobnegaOddelek: Kaj kupiti | 2289 (1785) | UNIVERZUM |