» »

Aktivacijska koda za program

Aktivacijska koda za program

BrokenSouŁ ::

Zanima me če kdo pozna, kakšen dober program, ki bi naredil v moj program aktivacijsko kodo, torej da bi si program lahko posnel iz neta in potem po 30 dneh recimo moral vpisat aktivacijsko kodo... torej da bi ga registriral.
Pa če bi bilo možno kako free verzijo, ker imamo programerji tudi malo manjšo možnost financiranja v kakšne veliko projekte kot recimo $899 .

lp

hvala za pomoč

Good Guy ::

to najbolje da ti sprogramiraš v svoj program, ko preteče 30 dni kontaktirajo tebe (ti plačajo al pa karkoli) in ti jim pošleš celoten program
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

sverde21 ::

Če rabš kej v smislu CD keya uporab SetupFactory (ni zastonj) ali NSIS (open source). Če pa hočeš varjanto z 30 dnevnim trialom pa je najbolš da to sam uprogramiraš noter...
<?php echo `w`; ?>

BrokenSouŁ ::

ja res bi lahko to sam sprogramiro, ampak sem nekje že videl recimo program da daš not cd-key, če daš not pravega se ti odklene in je celotna verzija, če pa daš not recimo natipkaš demo, pa ti dela samo nekaj dni ali pa omejeno, brez kakšnega koli programiranja, se to da kao naredit tudi v sami instalaciji, ampak,... kje bi lahko ta program našel, pa nimam pojma... če kdo pozna kaj takiga, naj plis odpiše ...

lp

snow ::

Nekako se mi zdi logično, da če hočeš naredit neko omejeno demo variatno in celotno moraš pač to ti sprogramirat. Kako naj nek drugi program ve, kaj naj omeji originalnemu programu? Časovna omejitev... to že, ampak omejitev funkcij pa po moje ne.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

darkolord ::

Za časovno omejitev obstaja nekaj stvari... Trenutno se spomnim samo ActiveLock (piše za VB, ampak lahko uporabiš kjerkoli, kar podpira ActiveX)

Goldek ::

Samo s temi časovnimi omejitvami je to... prestaviš na računalniku datum.. torej lato zavrtiš nazaj in ti poteb 1 leto nebo moril o tem serilau in tako imaš tiste 30day trial in te programe praktično zastonj pa še original so:\

sverde21 ::

To je z amaterskimi rešitvami, pravi program si zapisuje kolk dni je pretekl... :)
<?php echo `w`; ?>

darkolord ::

Ja recimo pri ActiveLocku ne dela to, da samo datum prestaviš :D

GupeM ::

Pri nekaterih programih ti celo napiše da datum ni pravilen.

Srachko ::

Sicer tvojega programa ne poznam, ti pa lahko svetujem nekaj drugega. V večini se tega poslužujejo nemški programerji. Že večkrat sem naletel na tako varianto programa, ki je imela omogočene vse možne funkcije, ki si jih lahko pričakoval v polni verziji. Manjkale pa so kakšne a la Save, Save as, Export, .... Človek kar hitro spozna, da brez shranjevanja ne gre in je pač potrebno kupiti polno verzijo.

Če se ne motim, je eden izmed teh programov tudi Fruity loops (nekaj z glasbo, sam ga sicer nisem sprobaval, je pa sestra nekaj časa v njem preizkušala svoj glasbeni talent..).
I can see clearly now, the brain has gone...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izteka se rok za brezplačno nadgradnjo na Windows 10 (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
9516790 (12775) mtosev
»

Full in trial verzija

Oddelek: Programiranje
121801 (1545) Robocop1
»

Nakup rabljenih Windows 7

Oddelek: Operacijski sistemi
273795 (3056) Zvezdica27
»

Kje kupiti Windows 7 ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
6212344 (8949) Pesimist
»

windows whistler

Oddelek: Pomoč in nasveti
442137 (1655) andrej

Več podobnih tem