Forum » Omrežja in internet » Virus?
Virus?
Hendrix ::
Ok, tole dobivam že nekaj časa, vsak dan, večkrat na dan, skratka nadelžno. Označim naj ne prikazuje, ne pomaga. Nič ne zazna, da bi šlo za virus ali kaj podobnega. Mogoče kdo ve kaj o tem?
- spremenil: Hendrix ()
BlazP ::
Pac poizkus siritve worma. Kaspersky pa itak vsako malenkost javlja. Na tvojem mestu bi bil malo bolj pozoren na naslov iz katerega se siri (10.80.118.138). Imas na tem naslovu MSSQL server na interni mrezi?
Hm..nimam. No, kokr sem se pozanimal, baje se to ne da odstranit, rabim kao dober firewall al nevem kaj, da zakrijem svoj IP, obstaja kak efektiven program zato?
roli ::
Ne poznam programa ampak v nastavitvah imaš sigurno nekje,da naj ne prikazuje teh obvestil.Nekaj v stilu "turn off warning messages".Tisto pa prekliče prikazovanje obvestil samo za to sezono.Oziroma se po restartu računalnika ponovno vklopijo.Ali pa malo poglej help.
http://www.r00li.com
Imel sem naštiman naj blokira in me vpraša kaj naj stori. Zdaj sem naštimu naj avtomatično briše, zdaj bo mir...hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem pri priključitvi audio front panel-aOddelek: Strojna oprema | 2587 (2483) | ufek |
» | Kako mocneje pritrditi hladilnik na K7 plato?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1419 (1157) | _godzila |
» | Vodno - par vprasanjOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2071 (1487) | tec |
» | Koncert Rammsteinov v hali Tivoli (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 24221 (21650) | Tear_DR0P |
» | Dobil sem dve neznani enoti...Oddelek: Strojna oprema | 1150 (1004) | flashroyal |