» »

Odjava ISDN = 11500 sit?!

Odjava ISDN = 11500 sit?!

Klemenn ::

Sem klical na telekom, glede odjave ISDN. Pogodba mi je že zdavnaj potekla, dveh linij pa tako ali tako ne rabimo, vzeli smo le zaradi adsl-a.

Pa mi je tipson reku, da se to lahko naredi, eno številko (ki postane analogna) obdržimo, drugo izklopijo, in plačam 11500 sit?

a sm to samo jaz? k nism nikje na kakem forumu zasledil da bi mogl kej plačat? recimo tisti k so odpovedal isdn pa adsl pa šli na t2, noben ne piše nč?

torej?:\

tomaz 06 ::

Hmmmm, temu bi se reklo KRAJA... :D

Matri[X] ::

Placas prikljucitev analogne linije.

zee ::

priključitev analogne linije? odklop NTBA zadeve in to je to.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Matri[X] ::

Ne, to ni to. Na centrali te morajo prestavit na analogni narocniski del.

Trdi ::

Kaj pa težijo s to predčasno prekinitvijo pogodbe? Da plačam penale siolu še razumem, ker so me subvencionirali. Ampak kaj točno pa so mi subvencionirali pri Telekomu? Pridejo kar občutno višji penali kot tile od Siola.

Sem odjavil ISDN in menda da moram zaradi tega plačati penale tudi Telekomu. Ampak pri tem sem moral vrniti vse, ISDN škatlo, razdelilec in pa tudi modem. Ko so mi napeljali linijo, sem tudi vse moral plačati. Kaj za vraga so me torej subvencionirali?! ;((
Trdota d.o.o.

Klemenn ::

kolk pa pride če jim koplet use odpoveš? ISDN + PSTN? :)

Trdi ::

Ne vem. Jaz drugače s Telekomom ne bom nič več imel po tem mesecu. Cifro mi bojo mende dali na Siolu?

Drugače pa izračun kaže, da naj bi me Telekom subvencioniral 48 jurjev! Ni mi jasno, kje so našli teh 48 jurjev subvencije, ISDN sem vzel brez telefona. Je možno, da je prikljčitev ISDN-a bila subvencionirana 48 jurjev?!
Trdota d.o.o.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prekinitev siol ADSL!!! ali je mogoče?

Oddelek: Omrežja in internet
316628 (4028) michel
»

ADSL brez ISDN - končno (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
11217226 (11853) Tr0n
»

ADSL brez ISDN že prihodnje leto? (strani: 1 2 3 )

13114721 (10608) Bistri007
»

ADSL za 4 tolarje! Navali narode! :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
716969 (4525) clemmy
»

ADSL brez ISDN (strani: 1 2 )

568326 (8326) Blue22

Več podobnih tem