Forum » Izdelava spletišč » Zapis v txt datoteko...
Zapis v txt datoteko...
Mulh ::
No stvar je taka...
Želim doseči, da v okno vpišem besedilo, ki se nato shrani v .txt dokument.
Prišel sem do tega:
KODA
Tole zgleda nekako takole ko/če odprem direktno: klikni
No zadeva funkcjonira, če odprem file direktno (kot na povezavi zgoraj), če pa ga poskušam includati na stran z login skripto,
pa gumb Spremeni ne prime več, zadeva se ne zapiše več. Zanima me kaj bi lahko naredil drugače ?
Ne vem točno kako naj vam povem, za vse nejasne stvari povejte, ker bi tole res rabil... hvala
Želim doseči, da v okno vpišem besedilo, ki se nato shrani v .txt dokument.
Prišel sem do tega:
KODA
Tole zgleda nekako takole ko/če odprem direktno: klikni
No zadeva funkcjonira, če odprem file direktno (kot na povezavi zgoraj), če pa ga poskušam includati na stran z login skripto,
pa gumb Spremeni ne prime več, zadeva se ne zapiše več. Zanima me kaj bi lahko naredil drugače ?
Ne vem točno kako naj vam povem, za vse nejasne stvari povejte, ker bi tole res rabil... hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkusnje s telefonijo IPOddelek: Omrežja in internet | 2096 (1503) | amigo_no1 |
» | Odlomljen FET na DFI InfinityOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1273 (1091) | Racko |
» | Nadloge interneta - spywareOddelek: Programska oprema | 1941 (1780) | darkolord |
» | SUS; kako nastavit, da na clinet PCju Windows Update kaze na lokalni SUS server?Oddelek: Operacijski sistemi | 1767 (1561) | Microsoft |
» | Kako čimlepše kaj napisati na ploščo...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2775 (2129) | Bevcan |